Croissants de xocolata
Comencem el mes amb fred, així doncs us proposo encendre el forn i crear delícies per deleitar-nos i poder gaudir amb els nostres. I sobretot molt fàcil!
Aquests croissants els he vist infinitats de cops per la xarxa però en el meu cas encara no ho havia publicat.
Els he farcit generosament de xocolata perquè si no, la meva parella es queixa de que hi falta farcit. Però cadascú que hi posi la quantitat desitjada.
Ingredients:
1 l'amina de pasta de full fresca
Crema de cacau (de la marca que més us agradi)
Sucre glaç (per decorar)
Encenem el forn a 200 graus.
Estirem la planxa de pasta de full, si és quadrada li donem forma arrodonida, ja que així no ens costarà tant, i la tallem formant triangles. Untem cada part amb crema de cacau, enrotllem cada part i li donem forma de croissant.
Ho posem en una safata per al forn i ho introduïm en el mateix.
Ho deixem uns 10-15 minuts o fins que vegem que està la pasta daurada.
Els deixem refredar en una reixa i acabem posant per sobre sucre glaç.
Aquests croissants els he vist infinitats de cops per la xarxa però en el meu cas encara no ho havia publicat.
Els he farcit generosament de xocolata perquè si no, la meva parella es queixa de que hi falta farcit. Però cadascú que hi posi la quantitat desitjada.
Ingredients:
1 l'amina de pasta de full fresca
Crema de cacau (de la marca que més us agradi)
Sucre glaç (per decorar)
Encenem el forn a 200 graus.
Estirem la planxa de pasta de full, si és quadrada li donem forma arrodonida, ja que així no ens costarà tant, i la tallem formant triangles. Untem cada part amb crema de cacau, enrotllem cada part i li donem forma de croissant.
Ho posem en una safata per al forn i ho introduïm en el mateix.
Ho deixem uns 10-15 minuts o fins que vegem que està la pasta daurada.
Els deixem refredar en una reixa i acabem posant per sobre sucre glaç.
Oh que bons!! Avui mateix en faré, ara m'has temptat!
ResponEliminaQuines ganes de fer, no! millor encara, de menjar-me uns quants d'aquests croissants. Pero quina cosa més guapa i més bonaaaaaa!!
ResponEliminaT'asseguro que els faig!!
Petons xocolatosos!!
Cuina d'emergencia
http://cuinademergencia.blogspot.com
Boníssims i molt fàcils Roser! Jo també em queixaria que hi ha poc farcit, t'ho asseguro, jajaja!
ResponEliminaPetons!
Ohhh aquests croisantets són ideals pel dissabte a la tarda, per tenir un berenar de luxe al sofà i tapadeta amb la manta, oi? jo els he fet un parell de vegades i sempre triomfen!
ResponEliminaAmb les bones planxes de pasta de full que hi ha al mercat, es molt fàcil sorprendre a la familia amb aquests croissants casolans.. i farcits de xocolata.. una delicia!!! Petons,
ResponEliminaMmmmmmmm!!!!! Quina delícia!!!!! :) Petonets!
ResponEliminajojojo aixo si que es vici booo!!! molt bona idea Roser, encendrem el forn! jeje ptons
ResponEliminaDoncs això d'aprofitar tan bé la pasta rodona no ho recordava!!! Quina delícia!!!
ResponEliminaJo també els faig moltes vegades!!! Entre el jovent de la família triomfen!!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
M'encanten aquestes receptes que són tan fàcils de fer com bones... i versatils! La tinc als pendents, però no per gaire més temps, t'ho asseguro... t'han quedat de vici!
ResponEliminaMarta
Queden resultons i boníssims!
ResponEliminaAquesta recepta m'he l'apunto. Tinc una lamina de pasta de full a la nevera ! els faré de xocolata i de cabell d’àngel! Amb les fotos ho veig fàcil de fer, la realitat...
ResponEliminaUna abraçada
Josep Maria
ummm, ¡¡¡que bons!!!
ResponEliminaT'han quedat de luxe! A mi em fan respecte el croissants i sempre els vaig deixant... un dia hauré de fer un cop de cap i atrevir-me: quan veig els teus em moro de ganes de llençar-m'hi.
ResponEliminaUna abraçada
Fácil, boníssim i rapid, gran idea, jo faig així tb les "palmeras" ls teus tenen una pinta moooolt bona mmmmmm....
ResponEliminaQue bons Roser!! M'encanten els croissants de xocolata! Són ben fàcils i just acabats de fer no et pots quedar només amb un...
ResponEliminaPetons!
Mmmmm que bons! Una recepta fàcil i deliciosa! Una abraçada, Roser!
ResponElimina