Espaguetis amb espinacs i formatge fresc
Quants dies sense publicar... espero que no us oblideu de mi encara jejejej, però l'embaràs em porta més que entretinguda a part que molt il·lusionada; però sempre hi penso amb el bloc i amb les receptes que tinc pendents de publicar, així que, vaig de seguida amb aquesta recepta que tant m'agrada!
200gr. d'espaguetis integrals (o la pasta que més us agradi)
1 o 2 alls
1 menat i mig o dos d'espinacs congelats (normalment ho faig a ull)
2 tarrines petites de formatge fresc, del que posem a les amanides
Nata per cuinar uns 300ml.
Sal
Oli d'oliva
Posem una olla d'aigua al foc i quan arrenqui a bullir afegirem la pasta, la courem el temps indicat a l'envàs, i quan estigui la traiem i la reservem.
Mentrestant, posem en una paella una raig d'oli i els alls ben picadets, els fregim uns segons i afegim els espinacs congelats. Els courem fins que es descongelin i estiguin tots integrats, després afegim el formatge fresc tallat a taquets i saltegem uns pocs minuts.
Afegim la nata, rectifiquem de sal i coiem fins que estigui tot ben integrat i la nata hagi reduït una mica.
Afegim la pasta i saltegem tot plegat per integrar, i ja podem servir.
Espero que us agradi!!
Hola Roser, m'alegro que et trobis bé, falta molt per a l'arribada del nadó?
ResponEliminaespero que ens diràs el gran esdeveniment quan es produeixi.
Cuida't molt,
Un petó i una abraçada.
Per cert ...... que la recepta m'ha agradat molt.
jo ho faig amb espirals i faig servir formatge roquefort o formatge blau......boníssims
ResponEliminajo també em demano per quan ???
alaaa que bona aquesta pasta!! es facil i resultona! apuntada!
ResponEliminaquan veurem la criatura??!! anims ! petons
Només em queda un mes i mig!! Uff quins nervis?? Gràcies per preguntar! Petons
ResponEliminaRoser, segur que tot t´anirà molt bé, m´alegra que passis un bon embaràs... amb aquests ingredients m´agradan molt aquests espaguettis... petonets,
ResponEliminaUn plat de pasta fabulos que juntament amb un trosset de coca que tens per aquí....menu completttttt.
ResponEliminaPetonets.
Boníssims spaguetis, Roser!! A mi em passa el mateix, ben enfeinada per l'embaràs... i contenta com tu.Ens cal vigilar amb els formatges que mengem, oi? Ben pasteuritzats! he he he. Petons! I ànims!
ResponEliminaAquests espaguetis semblen deliciosos! Espero que estiguis tenint un bon embaràs, una abraçada maca i moltes felicitats!
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
Osti, i jo sense ni enterar-me! Moltes felicitats! Si és per aquest bon motiu, triga el que vulguis i necessitis, que nosaltres aquí estarem!
ResponEliminaUns espaguettis ben bons, i molt saludables, una bona opció per afegir al tuper!
Petons, i que vagi tot molt bé!!
Impossible oblidar-nos de tu, Roser!!!! Tu ara tens una feina importantíssima!!!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Suposo que tot està anant perfecte...perquè si encara tens ganes de cuinar i preparar aquests plats tan deliciosos és que està en plena forma! Petons i força per la recta final! Petons!
ResponEliminaOohhhh, que bo!! La pasta amb espinacs és infal·lible!
ResponEliminaPetons!