Bescuit de taronja amb glassejat de xocolata
Hola!
Ara publico molt poc sovint però la veritat és que estic disfrutant molt de la nostra petita de casa.
Ja han passat 4 mesos i mig des de que va arribar a les nostres vides i se m'està passant volant, així que a gaudir de lo millor que tenim ara.
Tot i això no m'oblido de vosaltres i avui per fi m'he animat amb una altra recepta, fàcil i deliciosa!
La recepta del bescuit l'he tret de la pagina de Isasaweis, i el que més em va sorprendre va ser que entre els ingredients s'hi posa 1 taronja sencera, si si, amb pell i tot. I el resultat, molt aromàtic i gustós.
Unes entrades abans que aquesta vaig publicar la coca de iogurt amb llimó seguint amb aquesta recepta de posar la fruita sencera i vaig posar el llimó sencer també. Per veure la recepta cliqueu AQUÍ.
Per últim, el glassejat l'he tret d'un llibre molt complert que tinc i que us recomano: Escuela de cocina.
Ingredients pel bescuit:
1 taronja sencera, amb pell i tot
70ml. oli de girasol
3 ous
250gr de sucre
170gr de farina
1 sobre de llevat
Encendre el forn a 180 graus.
Posar en un bol la taronja tallada a trossets i neta, l'oli, els ous i el sucre i ho triturem tot.
Afegim la farina i el llevat tamissats i ho barregem amb una batedora de ma.
Engrassem un motlle i bolquem la mescla. Ho posem al forn durant uns 40 minuts.
El deixem refredar.
Per posar el glassejat té que estar fred ja el bescuit.
Ingredients pel glassejat:
100gr de xocolata
40gr de mantega
3 cullerades d'aigua
80gr de sucre glaç
Desfer la xocolata a foc lent o al bany maria i anar removent, afegim el sucre i la mantega remenant fins que es desfaci. Apartar del foc i afegir l'aigua.
Deixar reposar fins que estigui tebi, si està fred no ho podrem estendre bé, i ho estenem per sobre del pastís.
clar que si, a disfrutar de la peque!!! i amb aquest pastís encara la disfrutaras mes!! té una pinta, amb poquets ingredients!! apuntat! petons
ResponEliminaHa de ser molt bo...a mi tot el que tingui gust de taronja intens m'entusiasma!!! I si va acompanyat de xocolata...mmmmm!!! Petons!
ResponEliminael primer és el teu bebè, res més faltaria.
ResponEliminaaquest pastís amb la cobertura de xocolata, aquesta per llepar-se els dits.
I tant que sí, ben fet! Val la pena aprofitar cada moment, perquè com dius, el temps passa volant i els primers canvis que fan quan són tant petits es noten dia a dia i és genial gaudir-ne al màxim!
ResponEliminaI si de tant en tant ens portes cosetes tant delicioses com aquesta, ja en tenim prou! ;) Boníssim aquest bescuit de taronja i xocolata!
Un petonet guapa!
El motiu pel qual no publiquis sovint és més que justificat, ara toca gaudir al màxim de la petita, que el temps passa volant, t'ho asseguro!
ResponEliminaAquest bescuit fa una pinta boníssima, ja havia sentit d'una coca que fa servir una taronaja sencera, i pel que dius, val la pena fer-ho, oi?
Petons!
Totalment justificada la teva absència, ara toca gaudir de la vostra petita i mira, quan tinguis un foradet si ens publiques coses bones com aquest bescuit doncs genial! jo també l'he fet ficant-hi la taronja sencera i està deliciós, un petó!
ResponEliminaTaronja i xocolata, quina combinació més bona! Ha d'estar de vici! Un petó!
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
Quina bona recepte...m'agrada veuret per aquí...espero que la teva princeseta segueixi tan bonica !!!!!petonets.-
ResponEliminaJo vaig fer la recepta de bunyols de taronja i també hi vaig posar una taronja sencera amb la seva pell. Al principi em va passar com a tu però li dóna un gust de taronja fantàstic! i amb la xoco no vegis.
ResponEliminaDos ingredients que combinen a la perfecció!! Taronja, xocolata... i què més podem demanar, si ja ens portes al paradís? ha ha ha. Petons!
ResponElimina
ResponEliminaHola guapisíiiima, FELIZ 2015!!!! QUE DELICIA de pastel! Un besazo! Nieves IGLOO COOKING
Hola guapa, vinc a convidar-te per si et ve de gust,No se si saps que organitzo un concurs al meu blog, sortegem un lot deproductes Castey valorat en 160€ i m'agradaria molt comptar amb tu,tens tota la informació al blog, a veure si t'animes! Una abraçada!
ResponElimina