Pastís de fondant pel cumple de la Rut

Aquí va el meu segon pastís fet amb fondant. Tinc que practicar! Així que em dedicaré a aprofitar els aniversaris i celebracions i millorar la tècnica ja que és prou delicat manejar aquesta tècnica.

Així doncs la meva neboda va fer 9 anys i va rebre aquest pastís, i ben contenta que es va quedar!! jejej




Ingredients:
Pel pa de pessic:
6 ous
200gr. de farina
200gr. de sucre
1 sobre de llevat químic

Encenem el forn a 180 graus.

Batem els ous i el sucre durant uns 10 minuts. Després afegim la farina i el llevat i barregem fins aconseguir una mescla homogènia.

Ho posem en un motlle i al forn durant uns 35 minuts, o fins que estigui fet.

Per l'almívar:
un got d'aigua
3 cullerades de sucre
El suc d'una llima

Ho posem tot a escalfar durant 5 minuts. quan el pa de pessic estigui fred, el tallem per la meitat i el suquem bé d'almívar.

Pel farcit:
300ml. de nata per muntar
3 cullerades de sucre glaç

Crema de cacau ( jo he fet servir nocilla)

Muntarem la nata i a la meitat afegirem el sucre, continuarem fins que estigui ben muntada.

Farcim el pastís amb la nata.

Per damunt el pastis l'he untat tot de crema de cacau i ho guardem a la nevera.

Per la cobertura de fondant, he comprat el fondant fet i millor si compreu el color que us agradi, ja que no tindreu tanta feina a colorar-lo. Es té que amassar el fondant una mica fins que estigui més tou, s'estira amb un corró i es cobreix el pastís. Després posem més decoracions al gust.

Comentaris

  1. OOOhhhh!! Quin pastís!!!! Si aquest és el segon....quan vagis pel 10è no sé què hauràs fet!!!!!
    Felicitats a la nebodeta!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  2. Et va quedar xulíssim...ningú diria que és el segon que fas!

    ResponElimina
  3. T'ha quedat espectacular!! sens dubte aquesta neboda tan guapa que tens (quins ullassos!!!!!) devia estar molt i molt contenta! Jo encara no m'he atrevit amb el fondant... però tot arribarà ;-)

    ResponElimina
  4. woww que guapos sobrinos tienes, Rut es preciosa igual que la tarta que le hiciste, que transpira cariño por todos lados! un besazo

    ResponElimina
  5. moolt moolt be Roser, t'estas tornant tota una artista! nomes cal veure la cara de contenta de la noia! felicitats a les dues! petons

    ResponElimina
  6. Doncs no està gens malament! M'he perdut uns quants posts, així que m'aniré posant al dia. Espero que estiguis bé. Petons!

    ResponElimina
  7. Preciós! Encara no he treballat mai amb fondant, m'intimida una mica... T'ha quedat molt xulo!
    Marta

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.

Entrades populars