Boles d'espinacs i avena
Aquestes boles les he vist molt per la xarxa i sempre em quedava amb les ganes de provar-les. Doncs aquí teniu la meva versió. Ben sana i deliciosa!!
Ingredients (entre 15 i 20 boles):
500gr. d'espinacs frescos
1 ceba petita
2 ous
5 cullerades d'avena
3 o 4 cullerades de formatge parmesà
2 alls
sal
pebre
oli d'oliva
Posarem els espinacs a bullir amb aigua durant uns 3 minuts. Els escorrem bé i deixem templar una mica. Després les tallem amb un ganivet perquè no quedin els trossos junts i sigui més fàcil de treballar.
Posem els espinacs en un bol, afegim la ceba petita pelada i tallada en trossets molt petits, els ous, l'avena, el formatge, l'all pelat i tallat ben petit, sal i pebre al gust i un rajolí d'oli.
Ho barregem tot, i fem boles.
Les posem en una placa de forn a 200 graus amb escalfor a dalt i a baix, i deixem que es faci durant uns 10 minuts o fins que veguem que es comença a daurar la part de damunt.
Ho podeu acompanyar amb el que més us agradi, jo ho he presentat com aperitiu amb una base de tomàquet fregit.
Ingredients (entre 15 i 20 boles):
500gr. d'espinacs frescos
1 ceba petita
2 ous
5 cullerades d'avena
3 o 4 cullerades de formatge parmesà
2 alls
sal
pebre
oli d'oliva
Posarem els espinacs a bullir amb aigua durant uns 3 minuts. Els escorrem bé i deixem templar una mica. Després les tallem amb un ganivet perquè no quedin els trossos junts i sigui més fàcil de treballar.
Posem els espinacs en un bol, afegim la ceba petita pelada i tallada en trossets molt petits, els ous, l'avena, el formatge, l'all pelat i tallat ben petit, sal i pebre al gust i un rajolí d'oli.
Ho barregem tot, i fem boles.
Les posem en una placa de forn a 200 graus amb escalfor a dalt i a baix, i deixem que es faci durant uns 10 minuts o fins que veguem que es comença a daurar la part de damunt.
Ho podeu acompanyar amb el que més us agradi, jo ho he presentat com aperitiu amb una base de tomàquet fregit.
Doncs sí! Fan molt bona pinta, Roser! I no semblen massa difícils de fer. Molt xules, presentades amb el pinxo! Petons
ResponEliminaRoser molt bona combinació amb el tomàquet i original el plat!
ResponEliminaSalutacions
Molt bona idea per menjar verdura de manera ben original. T'agafo la idea!
ResponEliminaMarta
Un aperitiu amb molta clase...una combinacio perfecta
ResponEliminaHan de quedar molt gustoses.
ResponEliminaI com a aperitiu queden super vistoses.
Jo no les havia vist, per la xarxa, Roser, però sembla que han de ser molt gustoses!!! I la presentació molt bonica. Petonets i bon diumenge.
ResponEliminaQuè bona combinació de parmesà i bledes...el punt com no és el de la civada. Supergustoses.
ResponEliminaquina bona barreja noia!!! amb aixo triumfes! apuntat! petons
ResponEliminaPer mi també són una novetat Roser i m'agraden molt! Una combinació molt gustosa i a mi que les bledes no m'acaben d'agradar... segurament seria una molt bona manera de "camuflar-les" :)
ResponEliminaPetons
Que bones!!! He de probar a fer-les a veure si consegueixo que el meu nen mengi espinacs... Petons!
ResponEliminaQuina manera més curiosa de menjar espinacs, i que bones que han de ser! L'espinac amb formatge és una molt bona combinació, t'ha quedat molt ben presentat.
ResponEliminaPetons
El trobo molt original, i la combinació ha d'estar molt bona.
ResponEliminaUna abraçada
Quin plat més vistós Roser!!!! Una bona combinació. Petonets
ResponEliminaUna manera ben original de menjar espinacs!!!
ResponEliminafan molt bona pinnta aquestes boletes!!!!!
ResponEliminaUna presentacion estupenda para esta delicia.
ResponEliminaBesos