Empanada de verdures i xampinyons
Hola! Ja torno a estar aquí després d'uns quants dies sense publicar, ja se que molts de vosaltres ho trobeu a faltar, doncs estic intentant recuperar el ritme de nou.....a veure si ho aconsegueixo. Però tranquils que no us deixaré de banda!
Aquesta recepta és molt fàcil i ho podeu farcir del que més us agradi, allà la vostra imaginació.
Ingredients:
2 planxes de pasta de full
1 ceba
1 all
1/2 pebrot vermell
1/2 pebrot verd
1 albergínia
1 carabassó
1 pot de xampinyons laminats
oli
sal
Pebre negre
2 cullerades de tomàquet fregit
Formatge ratllat
Comencem a fer el farcit fent un sofregit amb la ceba i l'all ben picadets. Quan estigui dauradet afegim la resta de verdures
ben picades i els xampinyons una mica picats també. Afegim sal i pebre al gust.
Quan estigui el farcit ben fet i al gust, afegim el tomàquet i l'integrem bé.
Encenem el forn a 200 graus amb calor a dalt i a baix.
Estirem des dues planxes de pasta de full i les puntxem per tot arreu amb una forquilla.
Posem una planxa de pasta amb una base de paper vegetal, a la bandeja del forn. Ho farcim amb l'anterior preparació, ho cobrim amb formatge ratllar al gust per sobre i ho acabem cobrint amb l'altra planxa de massa.
Tanquem les vores i si volem i ens sobra alguna vora, posem alguna decoració per sobre de l'empanada.
La posem al forn i la deixem fer-se uns 15 minuts, fins que la massa agafi un color rosset.
I ja heu vist el resultat!
Aquesta recepta és molt fàcil i ho podeu farcir del que més us agradi, allà la vostra imaginació.
Ingredients:
2 planxes de pasta de full
1 ceba
1 all
1/2 pebrot vermell
1/2 pebrot verd
1 albergínia
1 carabassó
1 pot de xampinyons laminats
oli
sal
Pebre negre
2 cullerades de tomàquet fregit
Formatge ratllat
Comencem a fer el farcit fent un sofregit amb la ceba i l'all ben picadets. Quan estigui dauradet afegim la resta de verdures
ben picades i els xampinyons una mica picats també. Afegim sal i pebre al gust.
Quan estigui el farcit ben fet i al gust, afegim el tomàquet i l'integrem bé.
Encenem el forn a 200 graus amb calor a dalt i a baix.
Estirem des dues planxes de pasta de full i les puntxem per tot arreu amb una forquilla.
Posem una planxa de pasta amb una base de paper vegetal, a la bandeja del forn. Ho farcim amb l'anterior preparació, ho cobrim amb formatge ratllar al gust per sobre i ho acabem cobrint amb l'altra planxa de massa.
Tanquem les vores i si volem i ens sobra alguna vora, posem alguna decoració per sobre de l'empanada.
La posem al forn i la deixem fer-se uns 15 minuts, fins que la massa agafi un color rosset.
I ja heu vist el resultat!
oh que bona!! L'empanada sempre és un plaer. i feta amb verduretes, una delícia, Roser!
ResponEliminaLes empanades són la meva perdició (bé, una d'elles, si més no...). M'encanten! Almenys aquesta de verdures serà una mica més lleugera que la de carn, oi? I sembla boníssima! M'encanta que la facis amb xampis de llauna, tomàquet fregit i planxes de pasta de full preparades, així s'acaba ràpid de fer-la, i queda boníssima, oi?
ResponEliminaboníssima, és que m'encanta... i aquesta versió cuina ràpida és perfecta!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Una recepta ideal per un àpat ràpid i bo.
ResponEliminaM'encanten aquest tipus de empanades. Normalment les preparo quan fem picnic. T'ha quedat amb una pinta deliciossa. Petons!
ResponEliminaAmb sembla una proposta genial....a part que la pots uferir freda o calenta oi ??
ResponEliminaPetonets.
bonisima
ResponEliminaQuina empanada més bona Roser! Ben de gust em menjava ara un trosset, que ja se m'ha oblidat el dinar, jajaja!
ResponEliminaPetons!
Aquest farcit és per llepar-se els dits..mmm! Petons!
ResponEliminaM'encanten les empanades!! i les meves preferides són les de tonyina i les de verdura, així que me n'emporto un trosset! Espero que et vagis trobant més bé, un petó!
ResponEliminaRoser, tu apareix quan puguis, pero sobretot porta receptes com aquestes!!! quina pinta noia! em venen unes ganes de fer-li queixalada! petons
ResponEliminaTinc ganes de preparar una empanada a casa, et pots creure que no n'he fet mai!!! aquesta té una pinta fantàstica, a veure si jo també em poso les piles amb el blog!
ResponEliminaUna recepta molt versàtil i apetitosa!! Petonets!
ResponEliminaUna recepta fácil i es pot adaptar a tots els gustos!!
ResponEliminaNyam nyam! Petons
M´encanten! Per sopars informals són fantàstiques.
ResponEliminaOooohhh, quina pinta Roser!!! M'encanten les empanades! I ara que ho penso, fa temps que no en faig cap... hauré de fer un pensament i provar aquesta!
ResponEliminaPetons!
ooooh, que bona Roser, aquesta te una pinta genial
ResponEliminaQue hermosa empanada y muy sana.Besos reina
ResponElimina