Mini pizzes d'albergínia (sense massa)
Hola de nou! Doncs avui us mostro aquesta recepta tant fàcil i alhora tant bona... He dit que són pizzes però en realitat no porta la massa de pizza, la base és una rodanxa d'albergínia i per sobre es gratina amb formatge i queden unes mini pizzes delicioses i molt sanes.
La vaig veure al Pinterest i em sembla que és una recepta originària de la Julia Child, dic que em sembla perquè no domino gaire aquest programa i per veure de quina pàgina surt una recepta tinc la meva feina...
Ingredients:
1 albergínia
Tomàquet fregit
Formatge ratllat
Orenga
Sal
Oli
Es tant fàcil com, rentar l'albergínia i tallar-la a rodanxes una mica dobles, d'un dit més o menys.
Les salem, posem oli i una mica d'orenga i les posem al forn a 200 graus durant uns 10 minuts o fins que notem que estan fetes.
Les traiem i posem tomàquet per sobre i formatge ratllat (entre el tomàquet i el formatge també podríeu posar algun altre ingredient que us agradi com pernil dolç, tonyina... ), i finalment les posem a gratinar, fins que el formatge quedi com més ens agradi.
La vaig veure al Pinterest i em sembla que és una recepta originària de la Julia Child, dic que em sembla perquè no domino gaire aquest programa i per veure de quina pàgina surt una recepta tinc la meva feina...
Ingredients:
1 albergínia
Tomàquet fregit
Formatge ratllat
Orenga
Sal
Oli
Es tant fàcil com, rentar l'albergínia i tallar-la a rodanxes una mica dobles, d'un dit més o menys.
Les salem, posem oli i una mica d'orenga i les posem al forn a 200 graus durant uns 10 minuts o fins que notem que estan fetes.
Les traiem i posem tomàquet per sobre i formatge ratllat (entre el tomàquet i el formatge també podríeu posar algun altre ingredient que us agradi com pernil dolç, tonyina... ), i finalment les posem a gratinar, fins que el formatge quedi com més ens agradi.
M'agrada moltla idea... Queda ben bo i més lleuger que si ho fem amb base de pizza. I el gust també deu ser més intens i bo!
ResponEliminaSense massa...plis plas i fora...m´encanten les albergínies.
ResponElimina1
em sembla genial aquesta idea!! i com a apertiiu per amics un vici!! i facil!! aquesta va directa a la butxaca! petons
ResponEliminaBen senzill i ben bo!!! Un bona recepta!
ResponEliminaem sembla molt original aquesta recepta, la fare ben aviat, ¡¡que bona!!
ResponEliminaTan fàcil de fer i tan bona que deu ser, aquesta albergínia! Molt bé, Roser!
ResponEliminaQue fàcils de fer i ben sanes!! Així si que es poden menjar tantes pizzes com es vulgui jeje
ResponEliminaa Pinterest s'agafen tantes idees!! jo estic enganxada!
Petons
Quina idea més bona!! a més de ràpida, és senzilla i sana, així que me l'emporto per provar-la!! un petó!!
ResponEliminaQuina idea tan bona i tan sana! Petons!
ResponEliminaUna bona idea per fer menjar albergínia als més joves de casa!!!!
ResponEliminaSalut i petons!
Olga
Me parecen exquisitas, gracias reina.Te sigo desde hoy.
ResponEliminahttp://doris-miscosillas.blogspot.com/
Genial!!! Ja ho havia vist en algun altre bloc però noia, sempre que veig les albergínies quedant pansides a la nevera, sempre acabo fent-les arrebossades!! A veure si aconsegueixo recordar aquesta recepta perquè més fàcil i bona NO pot ser!! :)
ResponEliminaUna abraçada
Boníssim! I molt més sa, lleuger i fàcil de digerir que les pizzes normals amb la massa de farina.
ResponEliminaIdea apuntada!
Quina idea tan bona Roser! Me l'apunto, és fantàstica i tan fàcil!
ResponEliminaPetons!