Pastís de maduixes amb nata i 3 anys de bloc!!
Doncs si, ja em arribat als 3 anys de bloc, i que ràpid passa el temps!
Ahir dia 1 de juny vaig complir tres anys del començament d'una etapa gastronòmica que em fa créixer cada dia aprenent i gaudint, i que espero que duri molt temps més.
Moltes gràcies als que em seguiu tant per aquí com pel facebook, així que, a continuar s'ha dit!
Ja sabeu que jo sóc de poques paraules, així que anem per feina, que aquesta recepta s'ho mereix de lo boníssima que està.
Quan la vaig veure al bloc de Kanela y Limón, vaig saber que no tardaria molt en provar-la. És una recepta molt fàcil i el resultat és bonic i deliciós!!
Així doncs, celebrarem com es mereix l'aniversari d'aquest bloc.
Ingredients:
Per la capa blanca:
100gr. de formatge per untar (philadelphia o el que més us agradi)
250ml. de nata per muntar
250ml. de llet
60gr. de sucre
1 sobre de cuajada
1 pessic de sal
Per la capa rosa:
180gr. de maduixes madures
250ml. de nata per muntar
250ml. de llet
60gr. de sucre
2 sobres de cuajada
1 pessic de sal
Tenim que tenir un motlle preparat, en el meu cas vaig fer servir un de silicona, però si utilitzeu un motlle d'algun altre material, el podeu sucar amb una mica d'oli perquè alhora de desemmotllar sigui més fàcil.
Començarem amb la capa blanca.
Posem tots els ingredients junts en un recipient al foc i remenem contínuament fins que es dissolgui tot i la mescla comenci a bullir. Retirem i aboquem al motlle que teniem preparat. Ho posem a la nevera mentre preparem la següent capa.
Continuem amb la capa rosa fent el mateix que el pas anterior, afegint tots els ingredients en un recipient. Les maduixes les haurem netejat i triturat anteriorment.(per triturar-les millor ho podem fer afegint una mica de la llet dels ingredients, així no ens quedarà una mescla tant espessa).
Remenem la mescla fins que comenci a bullir. Retirem i ho afegirem per sobre de la capa blanca.
La capa blanca la traiem de la nevera, estarà bastant cuatllada però la capa rosa la tenim que volcar amb molta cura.
El que primer faig és agafar una forquilla i faig unes petites ratlles per sobre de la capa blanca, sense foradar molt, després vaig afegint la capa rosa cullerada a cullerada, molt poc a poc perquè no s'enfonsi, i finalment ho posem un altre cop a la nevera fins que es cuatlli tot bé. Ho podem fer d'un dia per l'altre i així quedarà perfecte. O esperem unes 4 hores o així.
Quan ha passat el procés ho desemmotllem i a servir!!
moltes felicitats una recepta per lleparse els dits
ResponEliminaMoltíssimes felicitats! Un pastís a l'alçada del gran esdeveniment! Petons i a continuar!
ResponEliminaper molts i molts anys, el pastis, ...... ummmm, ¡¡¡que bó!!!
ResponEliminaMoltíssimes felicitats! Per l'aniversari del blog i per la bona feina que hi vas fent. Aquest és un súper pastís d'aniversari, molt vistós i amb fruita deliciosa... molt original :)
ResponEliminaMarta
Preciós pastís! Segur que està deliciós, maduixes amb nata! ummmmm! Per molts i molts anys! Felicitats pels tres anys de bloc guapíssima!
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
A part que queda un pastís preciós, ha d'estar boníssim i ben fresquet per aquests primers dies de calor ;). Moltes felicitats per aquests 3 anys, i que en siguin molts més!! un petonàs!!
ResponEliminamoltissimes felicitats guapissima!! a seguir amb el bloc i amb moltes idees que segur que el nen te'n donará!! jeeje doncs aquest postre no l'havia vist mai pero em sembla d'escandol! apuntat que queda! petons
ResponEliminaMoltíssimes felicitats!!! Ho has celebrat amb un bon pastís!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Per un any més de receptes!! prova a fer aquest flam però amb dos xocolates...és de vici!.
ResponEliminaPer molts i molts anys!!!!, felicitats i la recepta com sempre, amb una pinta boniiiiisssima!!!
ResponEliminaPetons
MUCHÍIIISIMAS FELICIDADES, Y SÍIIIII me encanta, jiji, cumplimos a la vez así que nada, a por el siguiente vamos!!! qué tal tu embarazo? cómo lo llevas??? un besazo
ResponEliminaSi, a por el siguiente!! Mi embarazo muy bien!! Me queda ya nada, 3 semanitas.....uff que nervios!!! gracias por preguntar! Besos
EliminaMoltíssimes felicitats guapetona!!! Sento el retràs, però últimament em falten hores ;) petonets i que vagi molt be el part!!!!!! muakis
ResponEliminaUn pastís molt bonic i refrescant!! Ideal per a l'estiu. I moltes felicitats per l'aniversari del blog!! Petonets!
ResponElimina