Guacamole
Per començar aquest mes d’agost, una recepta refrescant i lleugera per picar en qualsevol moment o situació.
El guacamole (guacamol a Centreamerica y Cuba) es una salsa originaria de Mesoamérica, preparada amb la base d’alvocat. (extret de http://es.wikipedia.org/wiki/Guacamole)
2 alvocats
1/5 llimó
1/5 pebrot verd italià (llarg) tallat a trossets petits
1/5 tomàquet tallat a trossets petits
Unes fulles de coriandre ben trossejades
Sal
Oli d’oliva extra verge
Es retira la polpa dels alvocats es xafa amb una forquilla en un vol i s’afegeix el suc del llimó exprimit, es barreja i s’afegeixen la resta d’ingredients; la sal, l’oli i el coriandre al gust.
Nota: s’acompanya amb tortells de farina mexicans o amb patates triangulars tex-mex.
Si es desitja es pot acompanyar amb qualsevol altre ingredient, amb torrades, arròs, amanides...
També s'hi pot afegir algun altre ingredient com ceba o xili picant o qualsevol altre pebrot que piqui.
M'encanta el Guacamole! Jo no hi fico pebrot verd italià i sempre hi fico la ceba i una mica de picant, però aquest teu fa molt bona pinta.
ResponEliminaMe'l menjo a cullerades del molt que m'agrada jajajaja. Ahir per exemple en vaig fer per sopar. El teu té molt bona pinta.
ResponEliminaLas recetas de Glutoniana