Gelat de philadelphia amb milka i cookies
Ja som 1 d’agost! Com passa l’estiu sense donar-me compte, i sense fer vacances! Mentre molts de vosaltres us despediu durant uns dies per fer vacances, a mi és quan em toca treballar més. Així doncs, per no decaure en les ganes de fer una desconnecció, que millor que sentir la felicitat d’una recepta tan plaentera com aquesta. Aquest gelat m’ha sorprès gratament, està deliciós i molt cremós, ho teniu que provar, és un dels gelats de xocolata que més m’han agradat. I això que no en menjo mai de xocolata però aquest segur que el faré sovint...
Ahh la recepta l’he tret del blog http://hornoyadorno.com/; és una pàgina
interessant amb receptes molt bones!
Ingredients:
150ml. de llet
200ml de nata líquida
2 terrines de philadelphia milka (300gr)
2 cullerades de sucre invertit
100gr. de galletes cookies (al Mercadona venen unes bosses de
cookies petites, he utilitzat aquestes)
Tots els ingredients, menys les cookies, les haurem
tingut a la nevera. Barrejar tots els ingredients en un vol fins que es faci
una mescla homogènia.
Treure el vol de la geladora del congelador que haurem
tingut un mínim de 24 hores, ho muntem a la màquina, l’encenem que comenci a
funcionar l’aspa que gira i afegim poc a poc la mescla a la màquina.
Deixem durant 20 minuts, afegim les cookies i deixem 5
minuts més.
Jo guardo la mescla en un vol al congelador per consumir
quan vulguem, encara que no ha durat ni un dia! Tothom que l’ha provat me n’ha
demanat més!
Mare meva!! quina delicia de gelat!! ha d'estar deliciósssssss!
ResponEliminaencara que et toqui treballar sempre hi ha moments per passar-s'ho bé i desconnectar!! :)
Roser com ens sorprens, quin gelat més bo ens proposes per aquests dies de tanta calor!petons
ResponEliminaUmm que rico y con este calor....
ResponEliminaMe guardo esta receta que me parece facil.
Petons.
<a href="http://juegodesabores.blogspot.com.es/
El gust que deu tenir aquest GELAT ha de ser ADICTIU!!! "-"
ResponEliminaM'encanta aquest gelat, té una pinta deliciosa. Les cookies li aporten una textura cruixent que hi va molt bé.
ResponEliminaPetons i bon estiu (no et cansis gaire i gaudeix igualment)
Bo,bo i requetebò !!!deu ser una delicia del paraiso !!!!!petons !!!!
ResponEliminaRoser, un geladet super deliciosos
ResponEliminaMoltes gràcies per la teva felicitació, estic boja d'alegria i tinc unes ganes enormes de que arribi el moment de ser àvia o padrina
un petó.
esta molt ben lograda oi la philadelphia milka??! a mi m'agrada molt, pero amb galetes i així de fresc ja....aquest gelat te l'he de copiar!! que booo!! petonets
ResponEliminahumm que delicia, sin duda lo pruebo, se me hace la boca agua! Besitos
ResponEliminaNyam, nyam, nyam...
ResponEliminaNo tinc paraules...
Petonets
A mi em queden encara uns dies per fer vacances, de mentres gaudiré d'aquest geladet que ha de ser boníssim!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Quina bona pinta!!! Anims, pensa que tal i com esta tot es tot un luxe tenir feina! Petons
ResponElimina