Tarta de préssec
Aquesta tarta la vaig veure al blog de El Horno de Isa ja
fa temps, i me la vaig anotar convençuda que algun dia la faria. Doncs per fi
va arribar aquest dia i segur que ni haurà més perquè em va agradar molt i als
companys de feina que els hi vaig portar també.
Avui us ho explicaré amb un pas a pas, així no hi haurà
cap problema!
A veure que us sembla:
Ingredients:
300 gr. farina
1 culleradeta de llevat en pols Royal
150 gr. mantega a punt pomada
3 rovells d'ou
150 gr. sucre
50 gr. ametlles torrades
1 cullerada de cacau amb pols
Melmelada de préssec
1 culleradeta de llevat en pols Royal
150 gr. mantega a punt pomada
3 rovells d'ou
150 gr. sucre
50 gr. ametlles torrades
1 cullerada de cacau amb pols
Melmelada de préssec
3 préssecs madurs
Sucre amb pols barrejat amb cacau
Fem un volcà amb la farina, el llevat, el sucre, la mantega i els rovells, ho amassem bé fins integrar-ho tot. Formem una bola i la posem a la nevera 15 minuts.
Fem un volcà amb la farina, el llevat, el sucre, la mantega i els rovells, ho amassem bé fins integrar-ho tot. Formem una bola i la posem a la nevera 15 minuts.
Després la traiem de la nevera i la dividim amb dos parts; amb una part folrarem
la base d’un motlle i escamparem per damunt melmelada.
Barregem el cacau amb les ametlles picades i repartim la meitat pel damunt.
Ara posem els préssecs escampats,
Tapem la tarta amb l’altra bola de massa i la posem al forn a uns 180-200°
uns 35-40 minuts. Ja ho veureu quan esta fet quan la massa estigui dauradeta.
Traiem la tarta i posem per damunt espolvorejat sucre amb pols barrejat amb
cacau.
em sembla una tarta mes que bona, boniiiiiissima
ResponEliminaque buena ¿no? ¿me guardas un trocito? ^_^
ResponEliminabesos*****
t'ha quedat impresionantment bo!! quina PINTA!!!!! em sembla un pastis delicios i en penso fer-ne us de la recepta, t'ho asseguro! petons guapa
ResponEliminaoh quina cosa més bona! A veure si jo també faig com tu i la coc un dia... boníssima! Petons
ResponEliminaQuina delicia, amb fruita tan bona segur deu tenir un gust !!!! molts petons.
ResponEliminaAquest pastis es de la meva amiga Isa ???? no li havia vist mai, la teva versió es fantàstica, queda impecable.. molt bons ingredients... Peetons,
ResponEliminaDesde luego te ha quedado fantástica,que ilusión me hace que hagáis alguna receta mia, pero yo también la copié de otra compañera, jajaaja a saber quien es la original. Muy buena un petonet!!!!
ResponEliminaAquesta me l'apunt. Quina combinació més bona!
ResponEliminaUna recepta molt llaminera i molt ben explicada amb aquest pas a pas!!
ResponEliminapetonets
Roser, ara mateix berenaria aquest pastís. Ben explicat de paraula i fotografia.
ResponEliminaNani
Oooooooooooh que rica.....Estoy de sorteo en mi blog si te gusta el marisco y quieres apuntarte, te dejo el enlace.
ResponEliminahttp://cocina-trini.blogspot.com.es/2012/08/si-te-gusta-el-buen-marisco-apuntate-al.html
hummm mira que me acabo de comer un cachito de mi tarta de ciruelas amarillas... pues haría una glotonería y me tomaría otro cachito de tu preciosa tarta... hummm! Besitos
ResponEliminaMare meua!! Quina pinta!!! Ha de ser boníssim!!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
AQUESTA DE BEN SEGUR QUE L'HAIG DE FER!!!
ResponEliminaABRAÇADA :)