Brownie de clares
Aquesta adaptació la vaig fer després de que em sobressin unes quantes clares d'ou i no sabia que fer-ne. La recepta la vaig trobar per internet i la vaig fer una mica a la meva manera, però no me'n recordo on la vaig treure la idea, la qüestió és que la superfície queda cruixent com el brownie i està molt bo!!
Ingredients:
5 clares d'ou
90gr. de sucre blanc
90gr. de sucre glaç
250gr.de xocolata negra (nestlé postres o la que us agradi més)
200ml. de nata
140gr. de farina
Ingredients:
5 clares d'ou
90gr. de sucre blanc
90gr. de sucre glaç
250gr.de xocolata negra (nestlé postres o la que us agradi més)
200ml. de nata
140gr. de farina
Encendre el forn a 200 graus.
Fondre la xocolata juntament amb la nata i reservar.
Muntar les clares, quan estiguin a mig fer anem afegint els sucres poc a poc.
Afegim la xocolata fosa a les clares muntades i barregem suaument amb moviments envolvents i després afegim poc a poc la farina barrejant al mateix temps.
Posem en un motlle i ho introduïm al forn,; ho deixem uns 25-30 minuts, mirem si està fet amb un ganivet llarg o el que tingueu, si surt net, ja està!
Un brownie només de clares ???? molt més lleuger i sa, ben aprofitades Roser..Petonssss,
ResponEliminaTé una pinta molt temptadora...
ResponEliminaMarta
Que suau i bò, no tardará a venir a la meva taula !!!
ResponEliminapetonets.
aixo si que es un miracle! m'enduc la recepta! petons
ResponEliminaVaya, un brownie para culturistas, que maravilla. Bss.
ResponEliminaah, caram! Doncs és molt bona idea per aprofitar les clares, Roser! No havia vist mai brownies fets sense el rovell. Aquesta recepta me la guardo ara mateix! Un aprofitament genial. Petons
ResponEliminaAmb clares deu quedat tendríssim!.Bona idea.
ResponEliminaDoncs és una excel.lent manera d'aprofitar clares i té un aspecte magnífic.
ResponEliminaPtnts
Dolça
molt bona idea, i molt bona recepta pel colesterol
ResponEliminaSi que sorpren que només porti clares, a més que t'ha quedat amb una pinta!!! Quines ganes de fer una bona queixalada!
ResponEliminaUna abraçada
què bo, més suau i sà, el faré, bsts
ResponEliminaQue bonics i coloristes, i les roses per ser la primera vegada que utilitzes fondant tan quedat d'allò més bé! Bona diada de SAnt Jordi!
ResponElimina