Cupcakes de Sant Jordi
Ja teniu el llibre o la rosa pel dia de sant Jordi? Jo de moment tinc el berenar dedicat a aquest dia, demà ja donaré un tomet per les parades de llibres a veure que trobo...
Aquest cupcakes fa dies que els hi estic donant voltes, volia fer alguna recepta amb la senyera de Catalunya i també em feia molta gràcia provar de fer alguna amb fondant ja que encara no m'havia atrevit.
Doncs aquí el resultat, del que estic molt contenta ja que com no havia practicat mai amb aquest ingredient nou per mi, estava segura que no em sortiria, fins hi tot he fet les roses jo mateixa!!! Per ser el primer cop crec me les he manegat prou bé jejejj
Mireu mireu!!
La recepta:
La base, el bescuit, he fet la recepta dels red velvet cupcakes ja que m'agrada molt, us torno a posar la recepta:
Per a 12 cupcakes:
60ml. d'oli d'oliva suau
160gr. de sucre blanc
1 ou M
1 cullerada rasa de cacau sense sucre
1 i 1/2 culleradetes de colorant vermell amb pasta (com l'extra red de Sugarflair). Si utilitzeu colorant amb l'iquid no us quedarà el vermell desitjat.
1 i 1/2 culleradetes d'extracte de vainilla
125ml. de llet semidescremada
1 culleradeta de suc de llimó
150gr. de farina
1/2 culleradeta de bicarbonat de soda
1 culleradeta de vinagre blanc
Preescalfem el forn a 180 graus i preparem les càpsules de paper en el motlle per a magdalenes.
Posem la llet en un got i afegim el suc de llimó, deixar reposar entre 5 i 10 minuts.
En un bol, batem el sucre amb l'oli fins que estiguin integrats. Sense deixar de batre afegim l'ou i l'extracte de vainilla.
En un altre bol, tamisem la farina amb el cacau i ho afegim a la mescla anterior alternant amb la llet.
Després dissoldrem en un got el vinagre amb el bicarbonat i, quan faci bombolles ho afegim a la mescla anterior. Mesclem i quan la massa sigui homogènia agreguem el colorant vermell, així podem ajustar la quantitat necessària per aconseguir la intensitat desitjada.
Repartim la mescla en les càpsules de paper i fornegem durant 20 minuts més o menys.
Ho traiem del forn i els deixem refredar. Fins que no estiguin freds del tot no podem començar a treballar amb la cobertura.
Per fer la decoració he utilitzat fondant de color groc i de color vermell, els he comprat fets ja i d'aquests colors.
He posat una capa de fondant groc al damunt del cupcake, amb el de color vermell he fet tires i les he anat posant per damunt per formar la senyera i finalment he fet les roses seguin el tutorial qui hi ha en el llibre de Alma: Objetivo cupcake perfecto. I alguns tutorials que hi ha per internet que ho podeu trobar molt fàcilment.
Que passeu un bon dia de Sant Jordi!
Aquest cupcakes fa dies que els hi estic donant voltes, volia fer alguna recepta amb la senyera de Catalunya i també em feia molta gràcia provar de fer alguna amb fondant ja que encara no m'havia atrevit.
Doncs aquí el resultat, del que estic molt contenta ja que com no havia practicat mai amb aquest ingredient nou per mi, estava segura que no em sortiria, fins hi tot he fet les roses jo mateixa!!! Per ser el primer cop crec me les he manegat prou bé jejejj
Mireu mireu!!
La recepta:
La base, el bescuit, he fet la recepta dels red velvet cupcakes ja que m'agrada molt, us torno a posar la recepta:
Per a 12 cupcakes:
60ml. d'oli d'oliva suau
160gr. de sucre blanc
1 ou M
1 cullerada rasa de cacau sense sucre
1 i 1/2 culleradetes de colorant vermell amb pasta (com l'extra red de Sugarflair). Si utilitzeu colorant amb l'iquid no us quedarà el vermell desitjat.
1 i 1/2 culleradetes d'extracte de vainilla
125ml. de llet semidescremada
1 culleradeta de suc de llimó
150gr. de farina
1/2 culleradeta de bicarbonat de soda
1 culleradeta de vinagre blanc
Preescalfem el forn a 180 graus i preparem les càpsules de paper en el motlle per a magdalenes.
Posem la llet en un got i afegim el suc de llimó, deixar reposar entre 5 i 10 minuts.
En un bol, batem el sucre amb l'oli fins que estiguin integrats. Sense deixar de batre afegim l'ou i l'extracte de vainilla.
En un altre bol, tamisem la farina amb el cacau i ho afegim a la mescla anterior alternant amb la llet.
Després dissoldrem en un got el vinagre amb el bicarbonat i, quan faci bombolles ho afegim a la mescla anterior. Mesclem i quan la massa sigui homogènia agreguem el colorant vermell, així podem ajustar la quantitat necessària per aconseguir la intensitat desitjada.
Repartim la mescla en les càpsules de paper i fornegem durant 20 minuts més o menys.
Ho traiem del forn i els deixem refredar. Fins que no estiguin freds del tot no podem començar a treballar amb la cobertura.
Per fer la decoració he utilitzat fondant de color groc i de color vermell, els he comprat fets ja i d'aquests colors.
He posat una capa de fondant groc al damunt del cupcake, amb el de color vermell he fet tires i les he anat posant per damunt per formar la senyera i finalment he fet les roses seguin el tutorial qui hi ha en el llibre de Alma: Objetivo cupcake perfecto. I alguns tutorials que hi ha per internet que ho podeu trobar molt fàcilment.
Que passeu un bon dia de Sant Jordi!
ohhh... quina gana m'has fet entrar.. i a més, m'apeteix alguna cosa dolceta! Molt vistosos i originals, que tinguis un bon sant jordi!
ResponEliminauau!!! que bonics.
ResponEliminaBon dia de Sant Jordi!!!
PTNTS
Dolça
Ets una crack!! molt originals i vistosos.. petons, i bona diada de Sant Jordi!!
ResponEliminaOStres nena, quina xulada! Ideals per la diada de demà!
ResponEliminaFeliç Sant Jordi!
Petonets
Sandra
Feliç Sant Jordi Roser! per ser la primera vegad que has utilitzat fondant t'ha quedat molt bonic! i les roses una monada! He vist la foto i ja he tingut que mirar el teu post! té tant de color!
ResponEliminaHaurè de probar el red velvet, tothom en parla i encara no n'he fet mai!
Petonets! Gemma
Uns cupcakes que faran que el dia de Sant Jordi sigui ben especial.
ResponEliminaNani
un berenar de Sant Jordi, deliciós.
ResponEliminaJo espero que el meu marit no oblidi de portar-me la rosa.
Feliç dia de Sant Jordi.
Quina passada Roser!!! T'han quedat preciosos!!! M'encanten ^^
ResponEliminaJo encara tinc pendent la recepta de demà... a veure què sortirà... :P
Un petonet guapa!!!
Ets una artista!!! que guapos t'ahn quedat a part de bonissims!!! bona diada! petons
ResponEliminaQuina preciositat, Roser! Ets una artista!! Feliç Sant jordi!!!
ResponEliminaSi les primeres roses ja et surten així de bé, tela, t'han quedat molt bé.
ResponEliminaFeliç Sant Jordi.
Ets una artistasssssa!!! Què bonics!!!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga
Quina cosa mès bonicaaaaaaa !!!!
ResponEliminaPetonets.
t´ha quedat auténtic, i les roses perfectes, bsts
ResponEliminaFan molt de goig! El fondant és una de les meves assignatures pendents... A veure si m'hi animo. Les roses t'han quedat de perles!
ResponEliminaMarta
Hola Roser!!
ResponEliminaFelicitats pel teu bloc, m'han encantat aquests cupcakes de Sant Jordi! Gràcies per haver visitat el meu bloc. Jo també em quedo per aquí!
Petons,
Pili - www.thepinkcakefactory.com