Espaguetis amb verdures, tonyina i ou

L'entrada d'avui és per una causa solidària. Entre els blocs que participem, pretenem fer difusió del Gran Recapte del banc d'Aliments que es durà a terme entre els dies 29 i 30 de novembre a molts supermercats de Catalunya.

Aquesta, és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades de les nostres terres rebin ajuda alimentària.

Així que ajudeu a difondre aquest missatge i, el que és més important, animeu-vos a participar!!

Jo participo des del meu bloc amb una recepta bàsica però que no deixa de ser sana i complerta, amb ingredients envasats (menys la verdura que hi he posat) que són les aportacions que es poden fer aquests dos dies al banc d'aliments. No hi faltaré!


Ingredients per a 3 persones:
300gr d'espaguetis
1 llauna de tonyina
1 ceba
1 pebrot verd 
1/2 pebrot vermell
5 o 6 cullerades de tomàquet fregit (envasat)
2 ous durs

Posem una olla amb aigua a bullir. Quan arrenqui el bull afegim la pasta i anem barrejant perquè no es quedi enganxat. Ho deixem els minuts aconsellats en l'envàs.

Mentrestant, pelem i tallem la ceba, rentem els pebrots i els tallem a trossets petits també. Posem en una paella una mica d'oli i afegim les verdures i una mica de sal, les saltegem fins que estiguin al punt.
Afegim la tonyina i el tomàquet i barregem.

Quan la pasta estigui, l'escorrem i l'afegim a la paella amb el sofregit, barregem un moment perquè s'integri i ja podem servir.

Repartim als plats i per sobre posem ou dur ratllat.


Comentaris

  1. Molt bona aportació a una iniciativa desgraciàdament cada vegada més necessària Roser!

    Petonets, i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  2. És un plat tan bo com senzill de fer. No pot fallar!
    Marta

    ResponElimina
  3. Tots els ingredients m’agraden Marta, segur que estaven molt bons!
    Una abraçada
    Josep Maria

    ResponElimina
  4. Una proposta molt encertada Roser: fàcil i ben saborosa!!
    M'hauré de mirar això del Gran recapte perquè fa uns dies que ho estic veient als blocs però no acabo de saber de què va tot plegat... coses de viure a fora!! :)
    Bon cap de setmana!!

    ResponElimina
  5. Un plat genial, per bo i per econòmic!

    ResponElimina
  6. Un plat molt nutritiu i socorregut! I boníssim! Els ous li aporten molt d'aliment. Petonets!

    ResponElimina
  7. Molt bon plat per una molt bona causa.

    ResponElimina
  8. Ma mare de peque, sempre em preparava tallarines amb tonyina, i m'encantaven, i encara m'encanten! Una proposta boníssima!

    ResponElimina
  9. Quin plat més bo! I la causa encara més genial!
    Petonets

    ResponElimina
  10. Ohh, m'encanta la pasta Roser! Fins i tot amb tonyina (i això que el peix no m'agrada...).
    Petons!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.

Entrades populars