Pastís de llimona
La recepta d'aquest pastís la vaig treure d'un documental que vaig veure a la televisió sobre gastronomia, no me'n recordo com es deia la veritat.... però em va semblar tant fàcil que no em vaig poder resistir a provar-la. I va quedar deliciosa!!!!
I això que em vaig equivocar jijij, vaig posar els ous sencers a la mescla, i només es tenien que posar els rovells; les clares es reserven i es bateixen a punt de neu per decorar la superfície.
El pròxim cop que el faci no m'equivocaré però no va quedar gens dolenta, al revés, ens va encantar!!
Així que ho podeu provar com més us agradi o més ravia us faci jejej
Ingredients:
3 ous grans
1 pot gran de llet condensada (740gr)
Suc recent exprimit de 3 llimons i la ratlladura d'un
1 massa trencada fresca (comprada, però la podeu fer a casa que resultarà molt bona, aquí podeu veure una recepta que vaig fer amb aquesta massa)
Preescalfem el forn a 200 graus.
Folrarem la base per fer el pastís amb la massa trencada i la punxem. la posem al forn fins que estigui mig feta.
Barregem tots els ingredients per la crema: els ous, la llet, el suc i la ratlladura, fins aconseguir una mescla homogènia.
Afegim la crema a la base de pastís i la posem al forn uns 15 minuts o fins que la crema qualli i la base estigui feta.
Deixar refredar en un reixa i guardar refrigerat.
Uau quina delicia amb la llet condensada! I tant que deu ser bona! petons!
ResponEliminaDoncs benvingut l'error, si ha de donar lloc a pastissos tan formosos com aquest!
ResponEliminaquina bona pinta, ummmm
ResponEliminaDels errors s'aprèn i cometent errors descobrim resultats nous que ens sorprenen!!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Doncs tot i haver-te equivocat, fa una pinta espectacular, es veu de luxe Roser! Tant de bo tots els errors que tinguis siguin com aquest!
ResponEliminaPetons!
Que bo!!! M'encanten les tartes de llimona! I la decoració no t'amoinis per no haver posat les clares, ja que t'ha quedat genial!!
ResponEliminaPetonets
òndia, sembla boníssim Roser!! I l'acabat de pasta brick t'ha quedat súper bonic, amb els farbalans. Apunto la recepta!! Petons
ResponEliminaosti que facil Roser!!! la faré, és més, l'he de fer aquest cap de setmana!! a veure si en soc capaç!!! nomes em falta comprar la llet condensada....petons
ResponEliminaD'aspecte fantàtics i gens dolenta! ( no ho diguis mai això ;-D)
ResponEliminaUn pastís deliciós!! I la decoració t'ha quedat preciosa!! Petonets!
ResponEliminaDe les dues maneres ha de quedar ben bo.
ResponEliminaPetons.
Mmmm el tinc que provar! El meu pastís preferit es el de xocolata però com a 2n el de llimona! Quina delicia!
ResponEliminaUna abraçada
Quina bona pinta Roser! Fa un munt de temps que vull fer un pastís de llimona... ja no tinc excusa!!
ResponEliminaPetons!
hummm que maravilloso pastel! ando como una loca entre mi cumple y nuestra mudanza de casa, uf! pero no te creas que te he olvidado, ehhhh! besitos
ResponElimina