Brownie de xocolata sense farina
L’empresa Nestlé em
va fer arribar unes tabletes de xocolata que tenen com a novetat i he
utilitzat la de xocolata negra per fer aquest bescuit, amb el que sempre quedaràs bé amb qualsevol addicte
a la xocolata. Aquesta és una recepta del llibre de Nigella Lawson, la qual té
unes receptes sorprenents.
Anem a per feina.
Ingredients:
225gr. De xocolata
nestlé postres intens
225gr. de mantequilla
2 cullerades d’extracte
de vainilla
200 gr. de sucre
3 ous batuts
100gr de nous
picades
Preescalfem el forn
a 170°.
Fondre la xocolata
i la mantega a foc lent en una cassola.
Retirar la cassola
del foc i afegir la vainilla i el sucre, barrejar i deixar que es refredi una
mica.
Afegir els ous
batuts i integrar bé.
Posar en un motlle
preferiblement de 24 cm. repartir les nous per damunt i fornejar uns
30 minuts, fins que la part superior s’hagi compactat però per dins estigui viscós.
Desde luego que es la delicia de los chocoadictos. Besos.
ResponEliminaMadre mia Roser, acabas de dejarme con la boca a bierta, que maravilla!!!
ResponEliminaLa pongo en pendientes, porque esta tengo que hacerla YA!!!!
Muchos besitos guapa!!
ole i oleee!! t'ha quedat genial noia!! Jo tinc pendent fer un brownie de xocolata blanca, a veure si un dia d'aquests...jiji. aquest és especials pels amants de la xocolata negre!! petons
ResponEliminaQue bo aquest brownie, Roser! I sense farina encara deu ser més sucós! En prenc nota perquè també tinc nestle postres a l'estanteria... petons
ResponEliminaNoia, quina bona pinta que té!!! ara mateix n'esmorzaria un trosset!!! Com ho feu perque la nestle us envii xocolata??? petons
ResponEliminaSense gens de farina imagino que deu tenir una textura cremosa sensacional. Boníssim!
ResponEliminaEls brownies no m'acaben de sortir bé, a veure si en torno a fer i ja me'n surto.
ResponEliminaPetons.
Roser, això de que no porti farina li deu donar un gust exquisit. La foto parla per si sola.
ResponEliminaNani
Quina pinta! M'encanta el brownie, l'haig de provar així es deu desfer a la boca.
ResponEliminaUna abraçada
Hola, Ha de ser simplement... deliciós! Per començar i no parar. Petonets i bon finde!
ResponEliminaRoser, això i la "operación Bikini" es incompatible...
ResponEliminapero si la "xoco" es gratis...que diria el Nuñez de Crakcovia; palante!!
Sense gens de farina ?? doncs igualment queda fantàstic...avui m´han dit que a Caprabo ja venen aquesta xocolata blanca... quines ganes de tastar-la... petons,
ResponEliminaAixó, aixó es el que a mi m'interesa sense FARINA!!!Donarme el gustet pero sens tantas caloríes!!!
ResponElimina