Tarta de piruletes per l'aniversari del blog
Aquest blog
compleix un any!!!
Ahir vaig complir
un anyet des de l’obertura del blog i avui una any des de la publicació de la
meva primera recepta en aquest.
Una mica abans d’un
any enrere estava enganxadíssima a mirar blogs de cuina però dins meu sempre hi
havia aquella coseta de...jo també en podria fer un? Però si nomes podria fer 5
o sis receptes com a molt!
Doncs un dia de cop
i volta, així és com m’animo a fer moltes coses i principalment les receptes,
em vaig posar a buscar com editar un blog i el vaig començar a muntar. Els
primers dies em feia una mica de respecte però poc a poc he anat agafant
confiança i ganes fins que he arribat a complir un any. Un any amb més de 100
receptes publicades amb més de cent seguidors al blog, més de 60 seguidors al
facebook i moltes persones que em segueixen anònimament. Puc dir doncs que he complert
amb mi mateixa i espero complir amb tots vosaltres i poc a poc aprendre més sobre
la cuina i poder mostrar-vos el meu creixement gastronòmic poc a poc.
Seguim endavant i a
gaudir de la cuina!!
I aquí us deixo amb
el pastis d’aniversari per celebrar-ho. Un pastís amb un toc divertit i que ha tingut èxit entre els que l'hem provat!
ingredients:
5 fulles de gelatina (2g cada full)
1 iogurt grec
1 1/2 iogurt de sucre (prendrem com a mesura el pot de iogurt)
5 piruletes (més les necessàries per decorar)
50ml d'aigua
30ml de licor de piruleta (el pròxim cop en posaré una mica més)
350g de nata per muntar
100g de galetes
50g de mantega fosa
Posem les fulles de gelatina a hidratar en aigua freda. Reservem.
Triturem les galetes, les barregem amb la mantega fosa formant una pasta i la posem de base d'un motlle desmuntable.
Posem l'aigua en un cassó al foc i desfem les piruletes. Una vegada foses, retirem del foc i afegim la gelatina prèviament escorreguda i remenem fins a la seva completa dissolució .
Barregem el iogurt amb el sucre i el licor de piruleta i hi afegim la barreja de gelatina. Remenem bé .
Muntem la nata i la barregem amb moviments evolvents amb el iogurt i la gelatina. Bolquem la crema resultant sobre la base de galetes .
Portem al frigorífic preferiblement d'un dia per l'altre o fins quallar. Treure del motllo i decorar amb piruletes o al gust.
5 fulles de gelatina (2g cada full)
1 iogurt grec
1 1/2 iogurt de sucre (prendrem com a mesura el pot de iogurt)
5 piruletes (més les necessàries per decorar)
50ml d'aigua
30ml de licor de piruleta (el pròxim cop en posaré una mica més)
350g de nata per muntar
100g de galetes
50g de mantega fosa
Posem les fulles de gelatina a hidratar en aigua freda. Reservem.
Triturem les galetes, les barregem amb la mantega fosa formant una pasta i la posem de base d'un motlle desmuntable.
Posem l'aigua en un cassó al foc i desfem les piruletes. Una vegada foses, retirem del foc i afegim la gelatina prèviament escorreguda i remenem fins a la seva completa dissolució .
Barregem el iogurt amb el sucre i el licor de piruleta i hi afegim la barreja de gelatina. Remenem bé .
Muntem la nata i la barregem amb moviments evolvents amb el iogurt i la gelatina. Bolquem la crema resultant sobre la base de galetes .
Portem al frigorífic preferiblement d'un dia per l'altre o fins quallar. Treure del motllo i decorar amb piruletes o al gust.
Recepta extreta del blog Kanela
y Limón
moltes felicitats Roser i per molts d'anys.
ResponEliminaAquesta tarta t'ha quedat fantastica i segur que esta bonisima. molts petons guapa.
On trobe el licor de piruleta?
ResponEliminaFelicitats per el teu primer aniversari
Felicidades, que sean muchos más. Y una manera estupenda de celebrarlo, con una tarta riquísima
ResponEliminaBesos
Per molts anys!!!!
ResponEliminaÉs un pastís ideal per celebrar com cal aquest aniversari! Jo fa molt temps que el tinc a pendents...
Moltes felicitats!!! Segueix així!
ResponEliminaEl pastís m'encanta, el gust a piruleta està boníssim.
Una abraçada
muchísimas felicidades guapa! un año.. yo también estoy a puntito de cumplirlo, que ilu hace, verdad? la tarta te ha quedado preciosa como todo lo que tu haces!! ahora a por 10 años más por lo menos!!! Besitos
ResponEliminaMoltes felicitats i per molts anys Roser!!!!!! es un pastís que he de tornar a fer.. el vaig fer per fi d´any i les fotos van ser un desastre.. esperaré pel meu cumple i m´el autoregalaré.... Feliç aniversari. Petons, i bon diumenge.
ResponEliminaFeliciades! Y a por más que nosotros disfrutamos mucho con tus recetas. Por ejemplo, esta. Una manera divertida de celebrar el primer cumpleblog. Besos.
ResponEliminafelicidades!!!!la tarta deliciosa!!!!
ResponEliminaFelicitats Roser! Un any de bloc i moltes il·lusions. Que per molts anys les puguis tenir.
ResponEliminaUn petó ben fort.
Nani
Muchas felicidades...una tarta bien rica!!! Bss
ResponEliminaMoltes Felicitats!!! Segur que aquest any t'ha pasat molt i molt ràpid. Tan de bo que en siguin molts mes i que continuis disfrutant.
ResponEliminaAquesta tarta deu ser tot un pecat... Te una pinta deliciosa. Petonets!
Moltes felicitats, Roser!!! I per molts anys més! QUina manera més dolça d'arribar al primer any de vida... espero que no sigui l'últim, eh? Que et segueixo amb atenció, i em sembla que no sóc l'única... he he. petonet
ResponEliminaMoltíssimes felicitats pel bloc. Aquest èxit es deu a la teva bona feina!
ResponEliminaNo sabia que existís el licor de piruleta. Deu quedar molt sorprenent i bo!
Felicitats!
Marta
Súper original, qualsevol dia d'aquests la faig pels nebots sense el licor, això si!!! Un petó i felicitats pel teu primer any, que en poguem celebrar molts més!!!!
ResponEliminaDoncs moltes felicitats i ànims per continuar així!! la bona feina ha fet que tinguis tants seguidors!!
ResponEliminaFelicidades!!!!
ResponEliminaTu cocina me gusta mucho, siempre consigues mezclar las recetas de siempre con toques modernos y originales
La tarta de piruletas te ha quedado genial, con un aspecto increiblemente delicioso y jugoso
Un beso enorme guapa
per molts i molts anys, Roser.
ResponEliminaFelicitats Roser!
ResponEliminaJa veus com canvien les coses, abans no t'atrevies gaire i mira quins súper pastissos que fas!
Petons.
Hola guapa tu
ResponEliminaMoltes FELICiTACIONS, i que millor per la celebració que aquest pastís, hum
mil petonets Susanna
Per molts anys Roser!!!
ResponEliminaUn petonas enorme!!!