Rotlles d’albergínia amb mel i mató
Aquest mes, a Memòries d’una cuinera ens proposen fer un
plat amb mel i mató.
Doncs aquesta és la meva aportació, amb tocs dolços i
salats, un aperitiu diferent, fàcil i bo.
Ingredients:
Tires d’albergínia tallades longitudinalment
Mató
Mel
Oli d’oliva
Sal
Tirem unes gotes d’oli en una paella i saltegem les tires
d’albergínia, amb una mica de sal, fins que estiguin fetes.
Disposem les tires en una superfície plana, les farcim
amb mató, l’enrotllem, el punxem en un pal i posem els rotllets en un plat per
servir.
I finalment els reguem amb una mica de mel.
una combibació exel·lent ideal per l'estiu!!! ;P gràcies guapa per participar. Petonets
ResponEliminaFàcil i bo, i tant! Una tapeta exquisida. Petons
ResponEliminano havia vist mai aquests aperitius, però amb aquest toc de dolç i salat segur que han d'estar per llepar-se els dits. Ho provaré....
ResponEliminaMira una cosa ben bona i fácil....em de provar !!!
ResponEliminaPetons.
molt bo Roser, besets!!!
ResponEliminaQUE BO,,,HO FARÉ EL CONTRAST DE SABORS HA DE SER GENIAL..PETONS
ResponEliminaM'encanten les alberginies amb formatge!! I el toc de la mel es absolutament delicios... Petons!!
ResponEliminaoohh que bo!!! albergínia que m'encanta amb mel i mato!! fascinant!! i és dolçet com el meu plat. bona proposta! petons
ResponEliminaAixo te que estar bonissim, quasi podria pujar a sopar,jaja. Roser ara ens parlem poc que ting molta feina i quasi no penjo res per falta de temps.Molts petons guapa.
ResponEliminaOh! Quina combinació1 Ara vénen tant de gust aquestes tapetes amb aquests contrastos.
ResponEliminaQuè interessant!
ResponEliminaDolç-salat! combinació 10! Enhorabona!!!
ResponEliminaPetons
Pascu Vicens
http://viajealcentrodelacocina.blogspot.com.es/
Una combinació molt original, pel contrast de la mel amb les albergínies.
ResponEliminaPetons i moltíssimes gràcies per participar.
Me encanta la berenjena, me encanta el mató y me gusta también la miel. Con esto acierto seguro!! Que buena tiene que estar esta combinación!, mmmm....
ResponEliminamuchas gracias Roser!!
:-)
Me encanta la berenjena, me encanta el mató y me gusta también la miel. Con esto acierto seguro!! Que buena tiene que estar esta combinación!, mmmm....
ResponEliminamuchas gracias Roser!!
:-)
Excel·lent combinació!!!! ha de ser molt bo. Petons
ResponEliminaRoser, l'albergínia amb mel és una delicia, si a més hi posem mató ni t'ho dic. Ara tindré moltes albergínies, les faré.
ResponEliminaNani
Oh! Boníssim! A casa ens encanta l'albergínia amb mel, i amb el toc de mató genial!!
ResponEliminaPetons
Sandra
que original i fàcil, i sens dubte amb un resultat exquisit
ResponEliminaBON DIUMENGE
Roser, qué sencilla y qué buena tu aportación.
ResponElimina¡qué buena y sabrosa tapa!
ResponElimina