Alvocats farcits


Una recepta fresqueta i molt bona!! I podeu posar els ingredients que més us agradin, feu anar la imaginació, Una de les formes com jo ho he fet és:


Ingredients per 2 persones:
2 alvocats
1 pot de pinya en conserva
4 talls de pernil dolç
1 llauna de tonyina
4 pals de cranc
1 llima
1 cullerada de maionesa

Obrir els alvocats amb dos i buidar-los, tallar a daus la polpa i posar en un  bol. Regar amb la llima perquè no es torni negre. Tallar la pinya, el pernil dolç i els pals en trossets i afegir-ho tot al bol juntament amb la tonyina també.
Posar la maionesa, barrejar i ja podem omplir l’interior de la pell dels alvocats per una bonica presentació.

Comentaris

  1. mira que m'agraden els alvocats, farcits, en amanides, pel guacamole....aquest farcit que ens presentes m'encanta!!! petons

    ResponElimina
  2. Aixnnns què bons aquests alvocats, m'agraden tant!! petons

    ResponElimina
  3. Me intriga, ¿que sabor tendrá? lo tengo que probar, la pinta es espectacular!!! ^_^
    Besos 2.0

    ResponElimina
  4. Ets la reina de les tapes facilones i boníssimes. M´encanta l´alvocat.

    ResponElimina
  5. Sempre m'ha fet molta gràcia menjar alvocats en plats salats. Jo de petita només el menjava amb sucre, que és com es menja al Brasil. Una tapa deliciosa i fàcil.
    Una bona Diada,
    Nani

    ResponElimina
  6. QUE BONS DEUEN ESTAR ROSER!!!
    Bona DIADA maca!!!

    ResponElimina
  7. uns alvocats fresquetes i molt bons

    ¡¡¡FELIÇ DIADA!!!

    ResponElimina
  8. Els alvocats m'agraden molt. M'ha sorprès llegir recentment que quan Colom va tornar de les amèriques va ser el que menys va agradar de tot el que va portar. Sort que segles després s'han "posat de moda"!
    petonets

    ResponElimina
  9. Mira que lo intento pero no me acaba de gustar el aguacate y eso que tiene muchas salidas...Bss

    ResponElimina
  10. queda muy bien el aguacate relleno y esta manera esta muy bien,facil y sabroso
    peto

    ResponElimina
  11. la combinació del farcit és molt del meu gust. Val la pena aprofitar les últimes calors de l'estiu per preparar plats tan bons i sans com aquest.

    ResponElimina
  12. Demà ho degustare !!!, tinc tots els condiments.Molt senzill i molt bo!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.

Entrades populars