Gelat de gerds (frambueses)
Aquest puc dir que és l’últim gelat de la temporada. Molts de vosaltres m’heu
comentat en altres receptes que en mengeu tot l’any; la meva parella també però
en el meu cas no es així, només en menjo quan fa calor sinó el meu coll acaba
malament jejeejj. Així que aquest és el
darrer gelat que he fet amb la geladora, aquesta maquina que m’ha donat tan bon
resultat i uns gelats tan bons!
Ingredients:
250gr. de gerds (frambueses) congelats
250ml. de llet
200ml. de nata
50gr. de sucre
50gr. de sucre invertit
Treure els gerds la nit anterior i deixar-los a la nevera perquè es
descongelin. Posar el dia anterior també, unes 24 hores abans, el bol de la
geladora al congelador.
Quan ens posem a fer el gelat, triturem els gerds i ho barregem amb els
altres ingredients. Si no volem notar les petites llavors que conté la fruita
ho colem.
Encenem la maquina amb el bol recent tret del congelador. Quan ja estigui
donant tombs l’aspa, anirem tirant la mescla per la ranura poc a poc.
Ho deixarem mantecar uns 25- 30 minuts, ja veurem fins que estigui bastant
espés.
Posar la mescla en un bol amb tapa i guardar al congelador per consumir
quan vulguem. El dia que en mengem, treure uns 15 minuts abans perquè es torni
una mica tou el gelat.
Que rico y una textura buenisima!! Bss
ResponEliminanyam nyaaam!! delicios es veu!!! petonets
ResponEliminaHola Roser, quina bona pinta aquest gelat! tot i que fa pena que s'acabi la temporada de gelats, ja em ve molt de gust de que comenci el fred!
ResponEliminaI per iniciar bé la nova temporada et volia dir que: Tens un PREMI EN EL MEU BLOC! Passa't a recollir-lo quan vulguis!
Hola Roser, un gelat "especial" per comiat de temporada
ResponEliminaQuin vici de gelats, aquest ha d'estar molt bo, yo la veritat es que no em puc resistir als gelats, també en menjo tot l'any.
ResponEliminaUna abraçada
Jo sóc de les que en menjo tot l'any, je je je... :)
ResponEliminaT'ha quedat amb un color preciós!
què bo i amb la calor que fa.... no será l´últim
ResponEliminaM'encanten els gerds!! Quina delicia de gelat.. Petonets!
ResponEliminaHa d'estar deliciós!
ResponEliminaSembla que hagi de ser molt cremós!! per l'any que ve tinc pendent comprar-me una geladera per no parar de fer gelats!!jeje!!
ResponEliminaVaa, que amb una miqueta de sort la calor enacra aguantarà uns quants dies i podràs menjar més gelats!!
ptns!!
Jo crec que el que hauries de fer és canviar el nom del bloc... amb aquests gelats ja no sembles una aprenent!
ResponEliminaFantàstic gelat! Quin color més bonic que t'ha quedat! El meu gelat preferit és el de gerds o móres amb iogurt! I també per a tot l'any!! Petons
ResponEliminaM'encantaria, sóc molt fan dels gerds!
ResponEliminaPetons.
El gelat de gerds es el meu preferit, i el meu sense colar les llavors, plissss!! molt bona recepta. Petons,
ResponEliminaTé un color preciós i un aspecte deliciós...Això de tenir geladora és una assignatura pendent ja que no en menjo gelat tot l´any.
ResponEliminaNo diguis que serà l'últim. Que encara tornarà a fer calor...Un deliciós gelat.
ResponEliminaNani
Que ricoooooo!!!!! ¿el último? anda porfi!, anda porfi! uno más... jejeje
ResponEliminaDeliciosos guapa. ^_^
Besos otoño/invierno
fets a casa no tenene ni punt de comparació amb els industrials!!!! té un color xulíssim. molts petonets reina
ResponEliminaHola guapa, que rico helado!!!!
ResponEliminaa mi me pasa como a ti, solo como helado en verano!!!
Un besote
Si que és un bon invent la geladora, perquè els gelats fets a casa són més bons i més sans!!
ResponEliminaAquest ha d'estar de muerte, i vols dir que a l'hivern amb una mica de xocolata calenta pel cim... jo me'l menjava segur!
petonets
vaya pinta más rica! Con lo que me gustan las frambuesas... ha de estar impresionante!
ResponEliminaqué pintaza más golosa, me encanta gracias por compartirla
ResponEliminayo es que soy de comerlos todo el año pues me parecen el postre perfecto así que me lo apunto que me ha cautivado el color! un besazo
ResponEliminaROSER... quina bona carona té el teu GELAT..
ResponEliminaEnhorabona!!!
Que tinguis una setmana ben agradable maca
Un PETO :)
tremendo este helado, para mi los caseros los mejores,como este tuyo
ResponEliminapeto