Gelat de pastís de formatge
Per fi han començat a baixar les temperatures! Això no es podia aguantar!
Però encara som a l’estiu i tinc algunes receptes fresquetes més per
publicar, com aquesta tan deliciosa!! Mireu mireu....
Ingredients:
150ml. de llet
200ml. de nata liquida
300gr. de philadephia
3 cullerades de sucre invertit
80 gr. de galetes napolitanes de canyella
Sirope (no se quina és la traducció en català) de maduixa
Tots els
ingredients, menys les galetes i el sirope, les haurem tingut a la nevera i els
barrejarem en un vol fins que es faci una mescla homogènia.
Treure el
vol de la geladora del congelador que haurem tingut un mínim de 24 hores, ho
muntem a la màquina, l’encenem que comenci a funcionar l’aspa que gira i afegim
poc a poc la mescla a la màquina.
Deixem
durant 25-30 minuts, ho posem en un bol, hi afegim les galetes esmicolades en
quadrets i ho deixem al congelador.
Alhora de
menjar-lo, el traiem uns 30 minuts abans del congelador, formem les boles i
damunt de cada ració hi posem el sirope.
Ahh Tinc que donar les gràcies a la Lolines per concedir-me un premi. Moltissimes gràcies em va fer molta il·usió!!! I a més vaig recordar que ja me n'havies concedit un altre fa temps, doncs gràcies de nou. Mireu que bonic:
ostres que bo que ha de ser no??!! m'encanta el formatge en gelat!! en realitat moltes vegades em demano el cheesecake amb maduixa, o sigui que aquest m'ha d'encantar! m'apunto la teva recepta que sembla facil i bona! petons
ResponEliminaUau! Boníssim! Amb coulís i tot. El pastís de formatge ja és bo, però aquest gelat, deliciós! I acompanyat amb les napolitanes, que hi dónen un toc de canyella, perfecte!
ResponEliminaRoser, que bonito color le ha dado a tu helado el sirope de fresa.
ResponEliminaBesos.
JUEGO DE SABORES
¡Me gusta! y se ve muy sencillo... Genial!!! ^_*
ResponEliminabesos 2.0
Jo sóc de gelats tot l'any, així que tan me fa que baixin les temperatures, je je je...
ResponEliminaHa de ser un gelat boníssim, sobretot a mi que m'encanten els pastissos de formatge ;)
ummmmmmmmm, que bo ha de ser aquest gelat amb formatge
ResponEliminaHola Roser!! Estic de tornada de vacances amb idea de fer "bondat" per tot el que hem menjat aquests dies i em trobo amb aquesta recepta!! Mare meva que bona!! Petons
ResponEliminaEs un bon gelat per tot l´any!! fomatge i galetes napolitanes, m´encanta!!! petons,
ResponEliminaLes napolitanes de canyella són boníssimes! Fetes així, li deuen donar un gustet molt bo al gelat.
ResponEliminaFeliç setembre,
Nani
Jo al sirope n'hi dic simplement xarop. aquest gelat ha de ser boníssim, amb el que m'agrada el pastís de formatge!!!!
ResponEliminapetonets
Quin tros de gelat!!
ResponEliminaPetons..
Hola de nuevo Roser,un helado asi es fantastico y el sirope le da el punto de color divino
ResponEliminapeto
Nyam, nyam! Ha de ser la bomba! Jo també en dic xarop, com l'alba! ;)
ResponEliminaPetonets
Sandra
Si me dgusta la tarta de qqueso, el helado..me encanta.. Bss
ResponEliminaQuin pedazo de gelat, te molt bona pinta !!!
ResponEliminaPetonets.
Roser, aquest gelat de formatge ha de ser deliciós!! se'm fa la boca aigua només de pensar-hi
ResponEliminapetonets
BOn cap de setmana!
Ohhhh... QUE BO!!! i amb la galeteta de canyella, deu ni do!!! :)
ResponElimina