Llagostins amb lluç al cava
Una recepta per quan
tens convidats o per deleitar als teus qualsevol dia de l’any. Espero que us
agradi.
Ingredients per 2
persones:
10 llagostins
2 rodanxes de lluç
2 cullerades de picada
d’all i julivert (piquem en un morter l’all
i el julivert i posar una mica d’oli)
50gr. d’ametlles
(picades, ho podem fer a mà amb el morter)
1 all picat ben petit
1/ceba tallada molt
petita
1 cullerada de farina
+ una mica per arrebossar el lluç
½ botella de cava (més
o menys)
Sal
Pebre
Salpebreu els
llagostins i saltegeu uns 2 minuts amb unes gotes d’oli, ho retirem a un plat.
Arrebossem el lluç
amb una mica de farina i fregim amb unes poques gotes d’oli a la mateixa paella
que els llagostins; apartem també en un plat.
(Utilitzo la mateixa
paella tota l’estona perquè així es queden tots els sabors).
Així que sofregim l’all
i la ceba amb una mica d’oli a la mateixa paella fins que estigui, després afegim
tot el peix que teníem apartat, col·locat
pla a la paella i hi tirem per damunt la mitja botella de cava. Al cap d’un
minut aproximadament afegim les ametlles, la picada d’all i julivert, barregem
una mica i afegim la cullerada de farina. Deixem fer uns 10 o 15 minuts (rectifiquem
de sal), fins que tinguem la salsa al punt.
quin bon plat!!!
ResponEliminaOstras!, tiene que estar delicioso!!, lo que me ha recordado que la semana que viene en clase tenemos creo que es lubina al cava... Ñammm, se me hace la boca agua. Esta receta que propones tiene que estar riquísima, y bien cierto, esto cualquier día del año, genial!!
ResponEliminaun abrazo
;-)
langosta y cava ¡no se puede pedir más! qué buena pinta
ResponEliminaHas empleado para este plato unos ingredientes de lujo que junto al cava y esa picada tan estupenda tengas como resultado un plato festivo.
ResponEliminaUn abrazo.
JUEGO DE SABORES
Riquisimo te ha quedado!! Bss
ResponEliminaSempre que posem una picada en un plat, ja li donem un plus de sabor!
ResponEliminaHa d'estar deliciós Roser!
ptns!!
ostres quina pinta Roser, a mi aquests plats és que em perden!!! m'encantaaa! petons
ResponEliminaummmmmm amb cava, quina pinta...bsts
ResponEliminaQué bueno, que pinta, lo voy a probar, súper apetecible. Un beso Angels
ResponEliminaUmh que rico! Tomo nota de la receta para las navidades :) Un Beso!
ResponEliminahttp://recetasde2.blogspot.com.es/
I tant que ens agrada...i que no falti mai la picada.
ResponEliminaqueda muy buena esta combinacion y el cava le aporta un punto a la salsa tremenda
ResponEliminapeto
Es de luxe aquest plat!!! Molt bo. Petonets
ResponEliminaUn plat de diumenge! Boníssim!
ResponEliminaPetonets
Sandra
La meva mare feia un lluç amb suquet que m'encantava!
ResponEliminaUn plat per no parar de sucar-hi pa.
Petons.
Un bes fort
ResponEliminahttp://www.comidaparallevaralaoficina.com/2012/11/llego-mi-aig-2012.html