Quiche de cansalada i albergínia
Pels que no ho
sapigueu:
Una quiche
(pronunciació, "quix") és una mena de pastís salat d'origen francès.
Consta d'una base de pasta brisa o quebrada crua que s’omple amb una barreja
molt líquida de llet, ous i farina, a la qual es poden afegir ingredients al
gust, que tradicionalment es decora amb una mica de formatge ratllat abans de
coure-la al forn. Una de les versions més típiques i més antigues té el nom de quiche
lorraine (quiche de la Lorena), que com a ingredients té cansalada tallada
a trossets i ceba també trinxada.
Font consultada: http://ca.wikipedia.org/wiki/Quiche
Aquí us presento
una versió fàcil i molt bona.
Ingredients:
1 massa brisa
(congelada o fresca)
150gr de cansalada
o bacó
½ albergínia o una sencera,
al vostre gust
3 ous
200ml. de nata per
cuinar
150gr. de formatge
ratllat
Sal
Pebre
Encenem el forn a
200°.
Preparem la massa
sobre un paper apte per al forn (normalment venen amb el paper), i ho posem en
un bol quadrat o rectangular amb una mica de fondària uns 3 o 4 centímetres.
Batem els ous i
afegim la nata, el formatge, la cansalada tallada a trossets, l’albergínia
tallada a trossets una mica de sal i pebre. Barregem i ho buidem al bol on hi
ha la massa.
Ho posem al forn i
ho deixem uns 30 minuts.
Un plat d'aquells amb el que quedes bé i agrada a tothom.
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana.
M'encanten les quiches i tenen mil i una combinacions possibles. Els ingredients que has triat hi han de quedar ben bons! Bon cap de setmana, bonica.
ResponEliminaHola Roser, gràcies pels regals de l'AIG són una pasada!
ResponEliminaVaig a buscar la recepta de la mermelada que està boniiiisssiimmaaa.
Seguim en contacte!
Chiara
Hola Roser,
ResponEliminagràcies pels regals de l'AIG son una pasada. Vaig a buscar la recepta de la mermelada que està bonissimaa!
Et dec un mail, ho se.
Seguim en contacte!
Chiara
Riquisima y que buena pinta que tiene.. Bss
ResponEliminaM'agrada fer-ne, i sempre la fem diferent, obrim la nevera i mirem a veure que hi ha! és molt emocionant i els resultats són sorprenents!!
ResponEliminaqué bona , Roser, la vull per soparrrrr, bsts
ResponEliminaummmmm, ¡¡¡que bona!!!
ResponEliminajo em quedo amb la teva versió, que la cansalda no em fa massa gràcie i l'albergínia m'encantaaa! petons guapi
ResponEliminaMuy buena, con berenjena nunca he probado el quiche, pero le va genial.
ResponEliminaM'encanten els quiches!!! I aquesta combinació ha de ser bonísima. Petons!!
ResponEliminaMe gustan mucho las quiches, y esta versión tiene muy buena pinta, me la apunto!!
ResponEliminagracias
un abrazo!
;-)