Magdalenes dos xocolates amb canyella
Aquest mes el blog de
Memòries d’una cuinera
ens proposa fer magdalenes.
Doncs jo m’he animat
amb la recepta d’unes magdalenes que han estat molt nombrades per la
blogosfera, les magdalenes del Xavier Barriga. Així que m’he posat mans a la
feina i la veritat han sortit molt bones, encara que jo l’hi he afegit ingredients
a la meva, però la recepta base l’he conservat.
Mireu quina pinta tan
bona que tenen! Us he de dir que el gust també és molt bo i no han durat gaire
a casa!
Ingredients:
125gr d’ous (2 ous
grans o 3 de petits)
175gr. de sucre
60ml. de llet
190ml. d’oli
210gr. de farina
5 gr. de llevat (tipus
royal)
1 pessic de sal
1 cullerada rasa de
canyella
3 cullerades de cacau
amb pols
Xocolata blanca
(perles, porcions..)
En un bol batem els
ous i el sucre fins que es muntin, quedarà una mescla blanquinosa.
Barregem la llet amb
l’oli i ho afegim a la mescla anterior integrant sense batre fort.
Tamisem la farina
juntament amb el llevat, la sal, la canyella i el cacau i ho afegim a la mescla
anterior. Ho barregem durant uns dos minuts, si tenim una màquina millor sinó a
ma (com m’ha tocat a mi).
Ho posem en una bossa
de les de congelació (així després fem un forat en una punta i és més fàcil de
posar als motlles, com una mànega pastissera), una hora a la nevera.
Preescalfar el forn a
250°.
Posem la massa de les
magdalenes als motlles i introduim xocolata blanca al mig, sense desfer, al nostre gust, i ho posem al forn, llavors baixem la temperatura a 210°
i les deixem uns 15 minuts més o menys, o fins que estiguin fetes.
les podem espolvorejar amb sucre en pols quan ja estiguin fredes.
Hola Roser,
ResponEliminaveig que tens un munt de receptes interesants, t'hauré de seguir la pista de ben aprop...
oh, Roser! Aquesta sorpresa que hi has posat a l'interior m'hi agrada moltíssim!!! QUines magdalenes més bones!! Petons
ResponEliminaqué bones Roser i amb sorpresa:)bsts
ResponEliminaSe ven fantásticas :) Yo quiero dos para mi desayuno de mañana! jaja Que morro le hecho. Me tocará prepararlas haber si quedan tan buenas como esas. Besos
ResponEliminahttp://recetasde2.blogspot.com.es/
Hola Roser, la veritat es que aquesta recepta és una meravella, perque tothom que les ha fet ha quedat contentíssima... m' agrada molt com les has presentat, i es que es veuen tan boniques i tan bones...
ResponEliminaEt felicito.
petonets i gracies per visitar-me. Bon cap de setmana!!!
T'han quedat fantàstiques!
ResponEliminaMarta
ha de ser impresionant clavar-li una mossegada i trobar-te amb la sorpresa del farcit!!! t'han quedat genials! petons
ResponEliminaQuina pintorra amb aquest farcidet! Nyam!
ResponEliminaPetonets
Sandra
No m'extranya que duresin poc... quina pasada amb el xocolata per dins!!! MOlt bones. Petonets
ResponElimina¡¡¡fantàstiques!!! m'encanten
ResponEliminaY como quieres que duren con esa pintaza tan buena que tienen. El chocolate por dentro es un pecado
ResponEliminaBesos
Quina delícia de madalena!!
ResponEliminaNo sé m'acudeix millor combinació que ka de xocolates amb canyella!!
ptns!
hummm que bones, tens un bloc fantàstic per aquí ens quedem i et convidem a visitar el nostre http://elmagoylabruja.blogspot.com
ResponEliminauna abraçada
uummmm tenen una pinta fantàstica Roser!!! genials!
ResponEliminaPetons
T'han quedat de vici, amb lo que m'agrada la xocolata!
ResponEliminaUn abraçada
Y encima con dos chocolates, a ver quien se resiste, jeje Bss
ResponEliminaQuina delícia de magdalenes!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Que buenas y con canela me gustan Roser
ResponEliminaPeto
No me les vull mirar més! Quina gana!
ResponEliminaPetonets!
si que tenen bona pinta, sí!!!! ideals per berenar!!! ;P petonets i gràcies per participar
ResponEliminaT'han pujat molt i amb el que has afegit segur que són encara més bones.
ResponEliminaPetons i moltíssimes gràcies per participar.
T'han quedat amb una pinta espectacular! amb el que m'agrada la xocolata!
ResponEliminaEnhorabona i petonets!
Neus