Pastís de pastanaga per l'aniversari del bloc. Avui compleix 2 anys!!
Doncs si, avui és un dia especial en el que recordo la inauguració del bloc. No ho tenia gaire (o gens) clar, però alhora també em feia gràcia. Així que dos anys després encara estic per aquí publicant receptes, cosa que fa dos anys no m'ho hagués pensat mai arribar en aquest punt, gairebé 200 receptes publicades!!! Quan ho veig encara no m'ho puc creure, tantes receptes!!!
Però continuaré, i amb la mateixa il·lusió que sempre.
Aquest pastís ja feia temps que el tenia a la llista de pendents i fa uns mesos que vaig decidir deixar-lo per celebrar l'aniversari.
I que bo que és!! Ens ha agradat molt a tots els que l'hem provat. I m'ho he passat molt bé fent les pastanagues de sucre, pensava que em quedarien pitjor...
La recepta l'he extret dels blocs Pequerecetas i Entrando en la cocina con Claire.
Que us sembla???
Anem a per la recepta.
Ingredients:
Pel pastis.
250gr. de pastanagues pelades
60gr. de nous pelades
150ml. d'oli d'oliva
1 iogurt natural
3 ous
300 gr. de farina (200 normal i 100 integral)
300 gr. de sucre moreno
1 sobre de gasificant
1 cullereta (de les de café) de canyella amb pols
Per la crema de formatge:
150 gr. de formatge per untar
300gr de sucre glaç
50gr de mantega sense sal a temperatura ambient
Encenem el forn a 180 graus.
En un bol barregem el sucre i l'oli, i després afegim els ous un a un.
Tamisem la farina amb la canyella i el gasificant i afegim la meitat a la mescla anterior, barregem, afegim el iogurt i la resta de la farina.
Finalment incorporem les nous i les pastanagues picades, i barregem.
Ho posem en un motlle i al forn durant una 40-45 minuts. Fins que vegeu que al punxar surt net.
Ara farem la crema de formatge afegint tots els ingredients en una batedora de varilles fins aconseguir una mescla homogènia.
ho posem a la nevera.
Quan el pastis estigui el traurem i el deixarem sobre una reixa fins que es refredi del tot.
Llavors posem la crema per damunt i en el meu cas també unes pastanagues de sucre.
Les pastanagues les he fet amb massa fondant. Podeu posar la decoració que més us agradi.
Però continuaré, i amb la mateixa il·lusió que sempre.
Aquest pastís ja feia temps que el tenia a la llista de pendents i fa uns mesos que vaig decidir deixar-lo per celebrar l'aniversari.
I que bo que és!! Ens ha agradat molt a tots els que l'hem provat. I m'ho he passat molt bé fent les pastanagues de sucre, pensava que em quedarien pitjor...
La recepta l'he extret dels blocs Pequerecetas i Entrando en la cocina con Claire.
Que us sembla???
Anem a per la recepta.
Ingredients:
Pel pastis.
250gr. de pastanagues pelades
60gr. de nous pelades
150ml. d'oli d'oliva
1 iogurt natural
3 ous
300 gr. de farina (200 normal i 100 integral)
300 gr. de sucre moreno
1 sobre de gasificant
1 cullereta (de les de café) de canyella amb pols
Per la crema de formatge:
150 gr. de formatge per untar
300gr de sucre glaç
50gr de mantega sense sal a temperatura ambient
En un bol barregem el sucre i l'oli, i després afegim els ous un a un.
Tamisem la farina amb la canyella i el gasificant i afegim la meitat a la mescla anterior, barregem, afegim el iogurt i la resta de la farina.
Finalment incorporem les nous i les pastanagues picades, i barregem.
Ho posem en un motlle i al forn durant una 40-45 minuts. Fins que vegeu que al punxar surt net.
Ara farem la crema de formatge afegint tots els ingredients en una batedora de varilles fins aconseguir una mescla homogènia.
ho posem a la nevera.
Quan el pastis estigui el traurem i el deixarem sobre una reixa fins que es refredi del tot.
Llavors posem la crema per damunt i en el meu cas també unes pastanagues de sucre.
Les pastanagues les he fet amb massa fondant. Podeu posar la decoració que més us agradi.
ostres Felicitats!!! dos anyets...i que rapid han passat oi??! un pastis genial per celebrar-ho, i la decoració és encara millor! per molts més guapa! petons
ResponEliminaPer molts i molts anys Roser, un pastis ideal per celebrar-ho.
ResponEliminaUna baraçada
Roser, volia dir.............una abraçada
ResponEliminaPer molts anys Roser!! un molt bon pastís i una decoració perfecta... petons,
ResponEliminaFelicitats per aquest 2 anys i les 200 receptes !!! Molt treball fet!!!
ResponEliminaUoooo moltes felicitats pels 2 anys!!!! i t'ha quedat de 10 aquest pastís!! =)
ResponEliminapetonets
Enhorabona per aquests dos anys de vida i espero que en siguin moltíssims més!!! El pastís t'ha quedat genial i les pastanagues súper perfectes!!!! Un petó!!
ResponEliminaPer molts anys!!!! I felicitats per aquest bloc tant currat.
ResponEliminaUn pastís ideal per una celebració tant especial.
Una abraçada
Felicitats pels 2 anys Roser! Ja ho deia jo que et mereixies el premi blocaire!
ResponEliminaFins aviat!!
Moltes felicitats! Un pastís preciós per celebrar la data! Una abraçada!
ResponEliminaFelicitats maca!! 2 anys, com passa el temps, eh? El pastís de pastanaga és deliciós, una gran tria per aquesta data tan xula! :)
ResponEliminaPetonets
Sandra
Molt apetitós el pastís! Super felicitats pel segon aniversari del blog! Muakis!^-^
ResponEliminaEi! Felicitats, Roser!!! I per molts anys més! Espero que aquest pastís t'endolceixi la bona feina que fas al blog. Petons!
ResponEliminafelicitats per l´aniversari, quin pastís més bo per a cerebrar-ho, m´encanta!! bsts
ResponEliminaMoltes felicitats!!
ResponEliminaT'ha quedat un pastís espectacular!!
Petons!
Roser , això enganxa...sempre que es faci amb il.lusió i amb passió....Un pastís fantàstic.
ResponEliminamoltíssimes felicitats per l'aniversari del bloc!!! uan bona recepta per celebrar-ho. petonets
ResponEliminaArribo una mica tard, pero moltes felicitats!!!! Molt bo el pastis, agafo un troset :) Petons!
ResponEliminaDoncs em sembla un pastís fantàstic per celebrar l'aniversari. Moltíssimes felicitats i bona feina!
ResponEliminaMarta
Moltes felicitats i.....que compleixis molts més!!!! Un pastís molt bonic per celebrar-ho!!!!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga
felicitats per aquests dos anys de bloc!!!! el pastís de pastanaga per mi és un encert segur, m'encanta!!
ResponEliminapetonets