Torrada de xampinyons
Molts cops per sopar mengem una torrada, és una recepta molt fàcil i resultona que ens agrada molt. Però aquesta l'he volgut penjar al bloc perquè no l'havia fet mai, em va sortir improvisada i va quedar realment boníssima i amb molt pocs ingredients. S'ha convertit amb la meva preferida! I el truc està ni més ni menys que en posar a la base una picada d'all i julivert, i el resultat queda sorprenent. Que us sembla? Us agrada posar una mica d'all i julivert a les vostres receptes?
Ingredients per una torrada:
1 llesca de pa de pagés
Un pot petit de xampinyons laminats
Formatge parmesà ratllat
Tomàquet fregit
1 glaçó d'all i julivert (aquí podeu veure com fer aquests glaçons) o una cullerada de picada d'all i julivert
Encenem el forn a 230 graus. Amb escalfor a dalt i a baix.
En una paella fregirem amb una gota d'oli els xampinyons fins tenir-los al punt.
En el cas que utilitzem un glaçó d'all i julivert, el descongelem prèviament, i l'untem a la llesca de pa de pagés. Per sobre untem una cullerada o dos de tomàquet fregit. posem els xampinyons passats per la paella i per sobre posem parmesà ratllat al gust.
Ho posem al forn fins que la superfícies estigui gratinada.
Ingredients per una torrada:
1 llesca de pa de pagés
Un pot petit de xampinyons laminats
Formatge parmesà ratllat
Tomàquet fregit
1 glaçó d'all i julivert (aquí podeu veure com fer aquests glaçons) o una cullerada de picada d'all i julivert
Encenem el forn a 230 graus. Amb escalfor a dalt i a baix.
En una paella fregirem amb una gota d'oli els xampinyons fins tenir-los al punt.
En el cas que utilitzem un glaçó d'all i julivert, el descongelem prèviament, i l'untem a la llesca de pa de pagés. Per sobre untem una cullerada o dos de tomàquet fregit. posem els xampinyons passats per la paella i per sobre posem parmesà ratllat al gust.
Ho posem al forn fins que la superfícies estigui gratinada.
M´imagino el gust tant bo. A casa agraden molt els xampis, així que aquest torradeta no ens la volem perdre... oooohh que bona!!! petons,
ResponEliminam'agrada aquesta torrada, i el gust que li dóna l'all i julivert, també.
ResponEliminaEl truc aquest de l'all i julivert sens dubte li deu donar un punt espectacular. A mi també m'agraden molt les torrades, coques salades i pizzes, són el meu sopar preferit!!
ResponEliminaEl truc aquest de ficar-hi una mica d'all i julivert sens dubte li ha de donar un toc genial! M'encanten les torrades, pizzes i coques salades ;)
ResponEliminaQuin sopar amb aquesta torrada !!! carai i quin bon consell !!!
ResponEliminaêtonets.
Conec un restaurant que fan les pizzes amb aquest pa i són molt bones, tot i que el toc de l'all i julivert li deu quedar perfecte. Ho provaré a casa.
ResponEliminaUna abraçada
aquestes torrades tan senzilles de preparar per un sopar ràpid son genials! potser aquest divendres m'animo a fer-les....petons
ResponEliminaoh, Roser! Quina delícia!! Molt ben triat, el formatge. El parmesà sempre dóna molt bon gust a torrades i pizzes!
ResponEliminaQuina bona pinta!
ResponEliminaAquesta torrada et soluciona més d'un sopar!
Petons!
All i julivert, xampinyons i una bona torrada...una combinació celestial!
ResponEliminaTinc xampinyons en el frigorífic !!!. Que serà, torradeta o pizza ?? Gràcies per donar-me bones idees.
ResponEliminaSalutacions
És veritat, molt bona idea això de l'all i julivert.
ResponEliminaQuina bona pinta que te aquesta torradeta!! Petons
ResponEliminaSí, que és bona, sí!! És boníssima!! Quin bon sopar!!
ResponEliminaPetons,
Olga
un bon sopar!!!! si senyora. m'encanta lo dels glaçons d'herbes. petonets
ResponElimina