Bombons de pernil i figa
Després de veure per molts blogs que el pernil
i la figa es complementen molt bé, no me’n vaig estar i per fi ho he tingut que
provar. No l’havia vist mai aquesta combinació però m’ha agradat molt.
Ingredients:
Pernil salat tallat molt fi
Figues coll de dama, unes 5 o 6
Formatge parmesà en pols
Es pelen les figues i es barregen en un bol
amb el formatge.
En el meu parer, el truc més fàcil per formar
les boles (i és com jo ho faig) és amb una glaçonera de silicona.
Als forats es va disposant el pernil salat
mirant que no quedi cap foradet i sobretot, que en sobri pels costats, afegim
una mica de barreja de figa i ho tanquem tot formant els bombons.
El contrast de dolç i salat deu ser mortal, amb lo dolcetes que estan ara les figues!
ResponEliminaBisitos!
quan he llegit el titol em pensava que serien de xocolata amb aquest farcit!!! jajajajajajaja. Un bon aperitiu. Petonets guapa
ResponEliminaUn aperitiu molt fàcil i boníssim!!
ResponEliminaM'encanta aquesta combinacio!!! Jo els faig molt sovint en aquestes dates... mmmmmm...
ResponEliminaM'encanta el teu blog... ara ja em tens com a seguidora ;-)
Un petonas
Sònia
Roser, això la setmana passada ens ho van fer d'aperitiu uns amics i ens va encantar!!!! :) El contrast és boníssim!
ResponEliminaPetons!
una combinacio perfecta per aquest ultims dies d'estiu.si si m'agrada.una abraçada molt forta.
ResponEliminaEs mol original tinc moltas ganas de provarlo i mes a ne mi que me agraden moltisim las figas
ResponEliminaQueda molt bo, ja ho veuràs!
Elimina