Crumble de préssec
Ja he arribat de vacances i no me’n puc estar
de publicar una recepta!
He trobat a faltar la rutina de seguir cada
dia les receptes que es van publicant, però ja me posat al dia!
No vaig poder presentar la recepta d’aquest
mes a la pàgina de whole kitchen, ja que allí on estava de vacances no vaig
tenir cap ordenador a mà. M’ha fet ràbia ja que aquest més era el primer que
començava a participar a les receptes dolces d’aquest blog. Però em tindré que
esperar al més que bé. Així doncs, ja
que he vist publicades moltes receptes d’aquesta, publicaré aquí la que vaig
fer jo, fent la meva aportació personal.
No ho havia provat mai i la veritat és que em
va encantar, un postre per deleitar qualsevol paladar.
En primer lloc, que és un crumble:
El crumble
és un pastís fet amb fruita originari de la cuina anglesa. S’elabora
amb diverses fruites a les que es recobreixen amb una massa de farina, mantega
i sucre, tot junt s’introdueix al forn. Se sol servir acompanyat de natilles,
gelat o compota de diferents fruites. Se sol servir calent després d’ una menjada.
Ingredients per la base de fruita:
4 préssecs
3 cullerades de sucre moreno
Suc de ½ llimó
Ingredients per cobrir la fruita:
250gr. de mantega freda en trossos
100gr. de sucre moreno
120gr. de farina
4 o 5 nous pelades
En primer lloc, posar la fruita pelada i
tallada en trossets en un vol pla apte per al forn.
Repartir per damunt el sucre i regar amb el suc
de llimó.
Després fem la cobertura: barregem la mantega,
el sucre la farina i les nous trossejades (no molt petites) fins que quedi
homogeni.
Cobrir per damunt de la fruita i posar al forn
prèviament escalfat (dalt i baix) a 200° durant 35 o 40 minuts. Fins que es
dori la cobertura.
A disfrutar!!
Guauuu quina bona recepta!!! m'encanten els prèssecs, els hem d'aprofitar que ja s'acaben!!! petons i bona tornada!!
ResponEliminaJo tambe fa poc que la vaig tastar i ara ja estic desitjant fer un altre combinació de fruites.
ResponEliminaBenvinguda
Petons
Quina sorpresa de recepta, he Roser? a mi personalment m'ha encantat de lo fàcil que és de fer-la!
ResponEliminaLa teva elecció m'agrada molt, fruita súper madureta en aquesta època.
Petonets
benvinguda!!!! més val tard que mai, no???? encara no n'he fet mai, però en tinc moltes ganes!!! petonets bonica
ResponEliminaQuin tall més temptador.
ResponElimina