Tagliata al pesto
Aprofitant la salsa pesto que vaig elaborar, i
que ja vaig publicar; us presento aquesta recepta, entre altres, que ja us aniré
ensenyant per aprofitar aquesta salsa.
Ingredients per 1 persona:
80gr. de pasta tagliata a l’ou
2 o 3 cullerades de salsa pesto. Per veure la
recepta de la salsa clicar AQUI
Fulles d’alfàbrega per decorar
Es posa aigua a bullir en una olla, s’afegeix
la pasta. Es deixa durant 8 o 9 minuts o el que s’especifiqui al paquet.
Quan hagi transcorregut el temps, es passa per
un colador i ja ho podem presentar al plat amb la salsa per sobre, i les fulles
per decorar.
Molt bé Roser, però em falta que la pasta la fassis tú!jajajajaj
ResponEliminaBisitos
Tot al seu temps... ja fare pasta manualment, o amb la panificadora, jejje, ja ho tinc previst pero tot arrivara. Tinc moltes receptes pendents!
ResponEliminapesto pesto!!! y aquesta pasta és fantàstica!! la veritat és que ja n'estic tipa dels macarrons i els espaguetis!! hem d'innovar!! m'encanta! petons
ResponEliminaEl pesto m'agrada fins i tot a l'amanida però només l'he fet de menta.
ResponEliminaPetons.
El pesto es una de les salses q més m'agrada per la pasta llarga
ResponEliminapetns
Hola Roser, ante todo gracias por tu visita en mi blog.
ResponEliminaMe encanta la pasta y el pesto es una de mis salsas preferidas, muy buen plato y sobre todo sano.
Un beso.
Claudia
Hola Roser, la salsa al pesto con nueces ya la he hecho según tú receta y queda genial, y proximamente voy ha realizar un curso de pasta fresca en la que voy a utilizar tu salsa, desde luego tu plato ha quedado muy genial, muchos besitos guapa
ResponEliminaQue bien dana, me alegro que te guste. Pues si haces la pasta tu, en conjunto estarà super bueno todo...jejej
ResponEliminaSaludos
hola roser,no sabia fer res m'agrada molt la teva cuina, ara ya faig alguna coseta....muac muac,no paris de fer coses....
ResponElimina