Batut de maduixa i plàtan
Comencem el dilluns dolçament....
Aquest any m’ha donat per menjar maduixes i la veritat,
no n’havia menjat mai tantes! Aquest cop amb una recepta d’allò més senzilla i
per gaudir en uns pocs minuts.
Ingredients:
300gr. maduixes
1 plàtan
150ml. de llet descremada
5 cullerades de sucre moreno
Posar la fruita neta i tallada a trossos al got de la
batedora amb la llet i el sucre
i triturar.
“És la recepta
més curta que he escrit mai!!! Jejejje”
Nota: si voleu
que estigui fred per consumir al moment deixeu les maduixes, el plàtan i la
llet a la nevera 1 dia abans de fer-lo o una altra opció és, posar dins de la
batedora amb tots els ingredients, uns glaçons de gel i triturar tot
conjuntament.
Roser, molt zencilla pero molt bona y sana
ResponEliminaQue sigui curta no vol dir que sigui menys bona, ben sana i natural... igual per postres que per berenar.. Estupenda. Petons, i bona setmana.
ResponEliminaMmmmmmmmmm!!! Quina bina pinta!!!
ResponEliminaMe encantan los batidos , tan fresquitos y ricos, ideal para este tiempo, al menos por aqui.
ResponEliminaUn besos roser
A vegades no cal escriure molt perque la recepta sigui bona, oi? M'encanta aquest batut!! Petons
ResponEliminafàcil i boníssim!!!
ResponEliminaM'agraden molt aquests batuts, són molt nutritius i atipen molt!! ideals per berenar!! petonets
ResponEliminaPer mi, aquest batut és un dels millors que es poden fer amb fruita... sempre he pensat que el plàtan hi dóna un toc afrodisíac... no? Boníssim, Roser.
ResponEliminaA veure si serà un "antojo" ja,ja,ja
ResponEliminaPetons.
Jo el faig tant amb llet descremada com amb iogurt, m'encanta!!!!
ResponEliminapetonets
qué riquísimo batido, una mezcla estupenda.
ResponEliminaBesos
ho faig igual que tu però sense sucre...
ResponEliminaBonissim! jo tinc a punt una publicació com la teva.
ResponEliminaCom es nota que ve l'estiu...i volem batuts!
ResponEliminaNani
Perfecte per berenar una tarda calorosa!
ResponEliminaMarta
Curta, curta, curta,
ResponEliminaLo bueno si es breve, dos veces bueno!!
Es un dels millors batuts, però jo faig dos versions, amb i sense sucre. La propera vegada el farè amb el sucre moreno.
ResponEliminaPetons
Amb aquests dies de calor, els batuts són una beguda perfecta!!
ResponEliminaQuinas ganes de ferne un !!!! petonets.
ResponEliminaBinissima, m'ha encantat!! Jo l'he fet amb doble cantitat de tot, espero que maguanti un parell de dies di hi arriva!! 🤣🤣
ResponElimina