Ous farcits de gambes i rap
Aquest mes a Memòries d’una cuinera ens proposen fer ous
farcits. Doncs jo us presento aquesta versió sense tonyina, ja que a la meva
parella no li agrada, i vaig pensar en fer-ho de gambes i rap, i va quedar prou
bo!
Ingredients:
4 ous
Un manat de gambes congelades crues
Una cua de rap no molt gran congelada
1 cullerada i mitja de maionesa
Pebrot del piquillo
Enciam
Posar dues cassoles petites amb aigua a bullir. En una posar-hi
els ous i en l’altra les gambes i el rap. Els ous deixar-los 10 minuts, les
gambes i el rap 5.
Retirar del foc, treure l’aigua i deixar refredar.
Tallar els ous pel mig i treure el rovell,el podem en un
vol amb les gambes tallades a trossets i el rap tallat també a trossets petits.
Barrejar-ho tot amb la maionesa i farcir els ous.
Posar per damunt una tira de pebrot de piquillo. Posar en
una plat la base d’enciam tallat i per damunt els ous.
Carai, Roser! Sí que semblen molt bons! Amb rap no ho havia pensat, és clar que si a la teva parella no li agrada la tonyina surt la creativitat, oi? Petonets i bon cap de setmanaa
ResponEliminaMe parece muy original el relleno. Nunca habría pensado en el rape para rellenar huevos. Besos.
ResponEliminaROSER NO SEMBLEN BONS...................SON ¡¡¡¡BONIIIIIISSIMS!!!!
ResponEliminaEl que s´ha de fer per deixar-lo content, oi?? La meva mare també l´havia fet alguna vegada però a casa som fans de la tonyina.. i per tant, sempre guanyava aquest farcit.
ResponEliminaRoser, hem coincidit amb un dels ingredients: les gambes! Queden boníssims. Has afegit rap que encara els deu donar més suavitat.
ResponEliminaNani
Que ricos y que versátiles son los huevos, aceptan tantos rellenos.. Bss
ResponEliminade luxe, què bons!!!!
ResponEliminaQuina bona pensada i aquí que avui hi ha hagut peix... M'apunto la idea
ResponEliminaRoser, el rap no m'agrada massa però si està "camuflat" me'l menjo.
ResponEliminaPetons i moltíssimes gràcies per participar.
oohh Roser que bo, gambes i rap!! per començar i no parar.petonets
ResponEliminaque combinacion más buena!! Rape y gambas!! riquisimo seguro! besos
ResponEliminaAl grau de Castelló trauen uns raps mitjanes que me semblen perfectes per aquesta recepta. Molt bona idea per combinar.
ResponEliminammmm.. gaaammmbeeeeeess.....
ResponEliminaBonísssim!!
Un petonet!
la combinació de rap i gambes m'agrada molt! apuntada Roser. Molts petonets i gràcies per participar.
ResponEliminafantasticos estos huevos con lo que lleva es un plato diez,me encanta Roser
ResponEliminapeto
Rosa... jo que pensava que la meva estimada senyora es llepafils!!!
ResponEliminadoncs amb gambes...si senyora!!
Uns ous per un dia de festa! Felicitats per la recepta!
ResponEliminaQuina combinació tan i tan bona, han de ser boníssims!!
ResponEliminaPetons
Sandra
A casa ens agraden molt els de tonyina, però aquesta nova versió amb gambes i rap una delicia... petons, i bon cap de setmana.
ResponElimina¡me encantan los huevos rellenos! pero con rape y gambas tienen que estar geniales
ResponEliminaBonissims!!!Nosaltres a casa tambe els fem amb salmo fumat i una mica d caviar!!Mes festiu pero el resultat genial!!Proveu-ho!!
ResponElimina