Espaguetis picants amb gambes
Ingredients 2 persones:
200gr. d’espaguetis integrals
8 gambes
1 pot petit de xampinyons
2 alls
2 cayenes “guindilla”
Oli d’oliva verge extra
Pebre negre i pebre vermell
Posar a bullir aigua i afegir la pasta. Deixar coure
segons indiqui el fabricant.
En una paella posar a escalfar 2 cullerades d’oli i
afegir els xampinyons els alls ben picats i les cayenes. En una altra paella farem
les gambes amb una cullerada d’oli i pebre
negre i vermell per damunt de les gambes.
Escorrem la pasta, la saltegem un minut amb els
xampinyons i posem les gambes per damunt.
Boníssim!!
Uf! A mi m'agrada molt el picant, i amb gambes això ha de ser boníssim! Bona proposta, Roser!
ResponEliminaQué delicia de espeguetis, me encanta el toque picante
ResponEliminaBesos
m'agrada molt el picant a la cuina!!! ;P petonets
ResponEliminame gusta con ese punto picante!!
ResponEliminaQue bons!!! M'encanten!! Sempre els faig amb gambes a l'ajillo pero provare la teva versio... mmmmm
ResponEliminaUn petonas
Sònia
Han de quedar molt gustosos!
ResponEliminaHan de quedar molt gustosos!
ResponEliminaRoser, això s'ha de provar! Mmmmm! Cada dia em sorprens més!
ResponEliminaPetons!
M'encanten els plats de pasta que duen bolets i peix...pero si a més a més son gambes...li dona punts extra!!! mooolt i mooolt bo!! petonets
ResponEliminaEspaguetis picants a mi m'agraden molt, però a casa no puc fer-ne. Així que m'hauràs de convidar quan en tornis a fer.
ResponEliminaNani
Roser que bons i ummmmmmmmmmmm amb picant, genial.
ResponEliminaM'encanta el toc pincant amb la pasta! Molt bons!! Petons
ResponEliminasi es un poco picando todavia pero mucho no puedo,pero eso no quita que de diga que esta tremendo este plato
ResponEliminapeto
No sóc amant del picant...Si li treus jo em menjava l´arròs encantada.
ResponEliminaQuina pinta més bona, m´encanta el picant.
ResponEliminaPetons
Que delicia Roser!!!
ResponEliminaMe encantan
Un besote
T'ha quedat un plat excel.lent ......encara que jo li trauria el picant , però per lo demés perfecte:
ResponEliminapetons
Somos también unos enamorados de la pasta. Esta receta promete. Saludos.
ResponElimina-Andy-
Ahir els vaig fer per dinar. Resultaren molt i molt bons. Ens varen agradar a tots!!! Gràcies
ResponEliminaMe n'alegro molt que us agradessin!! Petons
Elimina