Fideus amb sípia
Avui us porto un plat que sempre faig diferent, segons
els ingredients que tinc o el que em vingui de gust. I així també ho podeu fer
tots vosaltres!
Aquesta cop ha estat:
Ingredients per 3 persones:
1 ceba
1 all
1 sípia
300gr. de fideus
1 got de vi negre (pot ser blanc, però és el que tenia)
Caldo de peix
Picada d’all i julivert (només cal picar juntament un all petit amb
julivert)
2 llesques de pernil salat
Sal
Oli d’oliva verge extra
Posem el caldo a escalfar.
Tallar la ceba i l’all ben petits i sofregir amb 2
cullerades d’oli, afegir la sípia i quan estigui cuita afegir el vi i deixem reduir.
Posem els fideus i els deixem uns minuts
barrejant que agafin una mica de color i finalment afegim caldo fins cobrir. Deixar fins que estiguin cuinats els fideus. Si falta una
mica d’aigua, afegir.
Quan ja falti molt poc per apagar el foc, afegim la
picada d’all i julivert i barrejar; deixar un minut més.
Tallem el pernil a trossets, ho posem en un plat i ho fem
al microones a màxima temperatura uns 30 segons, si obrim i veiem que encara
està tou ho deixem uns segons més fins que estigui cuit. Al presentar el plat posem el pernil per damunt i llest!
oh, que bons! A mi m'agraden molt els fideus. I això que hi posis pernil em sembla molt bona idea i no ho he provat mai! T'hans quedat estupendos, i torradets!
ResponEliminaDoncs mira, la propera vegada els faré amb sípia que últimament els faig amb pollastre.
ResponEliminaPetons.
què bo Roser, ara em menjaba tot el plat, besets!!!!
ResponEliminaM¨encanten! Jo he provat la fideuà amb sípia. Lesllesques amb pernil són un puntasso.
ResponEliminaAixò de posar-hi el pernil m'ha agradat molt! M'ho apunto. Petons
ResponEliminaA mi los fideos me gustan de todas las maneras habidas y por haber.
ResponEliminaRoser, me encanta el toque tostadito que tienen los fideitos!!!
Un beso guapa
que bons aquests plats, m'encanta la fideua, els arrossos...són tots una delicia!! petons
ResponEliminaRoser, tenen una pinta impresionant!! El toc del pernil el trobo molt original! Petons
ResponEliminaPernil? No ho havia pensat mai. Ben segur que li dóna un toc diferent.
ResponEliminaNani
ja veig que no soc l'única que improvitzo a la cuina. Molts petonets
ResponEliminaOh, els fideus m'encanten! També vaig canviant la manera de fer-los segons el que trobo a la nevera. Aquests me'ls menjaria ara mateix!
ResponEliminaMarta
una de las maneras que mas me gustan los fideos es con sepia,pero ir combinando con lo que tengas en la nevera le va genial
ResponEliminapeto
molt bona recepta aquest fideus em recorden al de la meva sogra, jaja.
ResponEliminafelicitats per parlar de tu en rac 1, a mi em va fer tanta il·lusio, segur que com a tu. molts petons i bon fin de setmana.
Moltes gràcies! La veritat, si que m'ha fet molta ilusió! Petons
ResponEliminaHe estado de vacas pero ya he vuelto, por cierto, justo a tiempo de comentarte que cuando vaya a comer a tu casa, estos fideitos con sepia hummm es justo el plato que quiero que me hagas, ehhh???;-)
ResponEliminaBesitos wapa
L'altre dia en vaig fer però negres, queden tan bons... jo tampoc els faig mai iguals! jejeje
ResponEliminaFelicitats per lo de RAC 1, fa molta il·lusió eh? ;)
Petons
Sandra
¡qué fantástica Receta Roser!, me encanta la pasta ¡enhorabuena! te ha quedado fantástica
ResponEliminaHola! Estic de mudança i gairebé no em conecto aquests dies, però si que vaig sentir la recomanació del teu bloc a Rac1.
ResponEliminaEnhorabona i molts petons!
Eduard.