Gaspatxo de síndria
Comencem el dilluns amb una sopa refrescant i lleugera.
No l’havia provat mai encara aquesta combinació i ja feia temps que ho volia
fer; doncs a partir d’ara ha entrat dins dels meus preferits, ja que la síndria
li dona un gust tant bo!! I és facilícim!! ja veureu:
Ingredients:
600gr. de síndria (el pes sense la pell, només la polpa)
400gr de tomàquets
½ pebrot verd
½ cogombre
1 dent d’all
Vinagre balsàmic de Mòdena
Oli d’oliva verge extra
Sal
Posem tots els ingredients sòlids, tallats en trossets en
un got de batedora ho triturem bé, afegim sal, oli i vinagre al gust. Ho passem
per un colador xinés i ho guardem a la nevera. Consumir ben fresquet.
Ahh voldria donar les gràcies a la Roser del blog http://trifasicdebaileys.blogspot.com.es/ per consedir-me aquest premi tan divertit. Moltissimes gràcies!!!
La tinc a punt per a publicar demà! també em va sorprendre molt, aquest gaspatxo, fresquet i gairebé millor que l'original! Bona proposta.
ResponEliminaJo l´he provat i dono fe que és boníssim!
ResponEliminaa mi els gaspatxos me'ls pots fer del que vulguis!!! ;P petonets reina
ResponEliminaA mi también me gusta!! fresquito, uhmmm Bss
ResponEliminaDe res guapa!! ben merescut que es el premi!! a mi el gazpacho no m'agrada pel cogombre, que no el suporto, pero si me'l canvies per salmorejo me'l cruspeixo en un segon!! jeje petons guapa
ResponEliminaJo ja le ha publicat, una mica diferent a la teva, pero bona i refrescant.
ResponEliminaFelicitats pel premi.
Molt original! M'agradaria molt tastar-lo, ara me'n prendria un...
ResponEliminaMarta
Nosaltres el fem molt semblant, i diferents versions segons el que hi ha a la nevera.
ResponEliminaFelicitats pel premi!
petonets
es muy bueno asi,me gusta tambien
ResponEliminafelicidades por el premio
peto
Roser aquesta me l'apunto, ja fa anys en vaig fer un cop però no guardo la recepta, així que aquest estiu el provo de fer! petons
ResponEliminaEl vaig fer per primera vegada l'any passat i em va encantar.
ResponEliminaEnhorabona pel premi.
Petons.
muy buen gazpacho el toque de la sandía lo refresca y suaviza, ¡enhorabuena!
ResponElimina