Pastís de formatge i avena
L’avena té unes propietats increïbles, ho podeu veure a l’apartat
d’aliments interessants que tinc en aquest blog, i per la meva part intento
consumir-la sempre que puc, però se’m fa difícil introduir-la als plats, hi ha
receptes de galetes molt bones, però en general no li acabo d’agafar el truc.
Però l’única recepta que fins ara m’ha acabat convencent
ha estat l’avena amb el pastís de formatge, des de que ho he provat li poso
molts cops, queda molt bo!!
Aquí us dic com l’he fet:
Ingredients:
400gr. de formatge philadelphia light
400gr. llet evaporada
3 ous
4 cullerades de maizena
13 cullerades de sucre
5 cullerades d’avena
Encendre el forn amb tempreratura a dalt i a baix a 210°.
Barrejar tots els ingredients menys l’avena, fins que
quedi una crema homogènia; afegir l’avena i barrejar una mica.
Afegir la mescla en un recipient apte pel forn i posar-lo
al forn durant uns 40 minuts, o fins que estigui cuatllat.
Treure i deixar refredar.
A veure que us sembla!! Segur que us agrada! Petons!!!
Que pinta y que corte mas rico!! Bss
ResponElimina¡¡¡genial!!!! un psstís de formatge diferente i amb l'avena segur que queda boniisim
ResponEliminaM'encanta el pastís de formatge i fa molt que no en faig, ara me n'has fet venir ganes. Sobre els cereals, jo sovint combino la civada (crec avena és en castellà) amb els iogurts. Et llegeixo sovint, però no t'he comentat mai. El teu bloc m'anima a cuinar (ara que no tinc tant temps) perquè tot és molt senzill.
ResponEliminaMoltes gracies pel teu comentari! a mi manima molt sentir que el que faig serveixi a algu!i gracies pel teu suggeriment. petonets
EliminaSegur que sí, amb aquesta pinta no pot fallar !!!
ResponEliminapetonets.
Roser, l'avena en menjo cada dia per esmorzar, pero fer-ne un pastís de formatge no se m'hagues passat mai pel cap! una idea genial que m'apunto ara mateix! petons gupaa
ResponEliminaAvui mateix la faig...a veure si m'agrada...la veritat es que te mooolt bona pinta...com que soc l'única que en menjare creus que es por congelar???...petons
ResponEliminaquè bo Roser!!! me l´apunte, bests
ResponEliminaAquest pastís de formatge ha de quedar molt bo amb aquesta combinació de textures. M'encanta con t'ha quedat.
ResponEliminaPetons
Qualsevol pastís de formatge m'encanta, però aquest te una pinta especial, es veu realment cremós. Una recepta molt sana i molt llaminera.
ResponEliminaPetons
Doncs em sembla un pastís de formatge molt original i bo
ResponEliminaMarta
Si el pastís de formatge m'agrada... aquest encara més!!! Petons i bon cap de setmana
ResponEliminahummm que idea mas original, me gusta muchísimo porque yo también intento comer toda la avena que puedo, es que es fantastica! y el pastel está que vamos.... una delicia! un besazo wapa
ResponEliminaRoser, tot allò que porti formatge és meu. Així que aquest pastís ja te mestressa.
ResponEliminaBon cap de setmana,
Nani
Quina textura més bona t'ha quedat... a mi m'encanten TOTS els pastissos de formatge, de manera que aquest amb avena segur que també m'agardaria molt. I si té bones qualitats, encara millor ;)
ResponEliminatempting indeed...mouthwatering dish & the clicks!
ResponElimina