Espaguetis amb salmó fumat i nous
Aquest plat de pasta el vaig fer d'improvisat amb el salmó que em va sobrar dels menjars de Nadal. Em venia de gust pasta i tenia salmó fumat per la nevera; ho vaig provar i va quedar molt bo!
Ingredients per 1 persona:
90-100 gr. d'espaguetis de colors (o la pasta que més us agradi)
2 làmines de salmó fumat
3 o 4 nous picades, ben petites
Nata per cuinar (100ml.)
Una cullerada de picada d'all i julivert
Sal
Pebre
Nou moscada
Formatge d'ovella curat vell
Posar aigua en una olla i quan bulli afegim la pasta. Deixar bullir els minuts que ens marquin a l'envàs de la pasta.
Posem en una paella la picada d'all i julivert i fregim uns segons, afegim les nous i el salmó tallat en trossets (en reservem una mica per decorar el plat). Passat 1 minut afegim la nata i el pebre, la nou moscada i sal al gust. Deixem uns minuts fins que la crema agafi bona consistència, o espessi una mica.
Quan la pasta estigui, l'escurrim i l'afegim a la paella, li donem unes voltes perquè s'agafi a la salsa i ja podem servir.
Li he posat uns trossets de formatge d'ovella per d'amunt i amb el salmó que hem reservat he fet uns rotllets per decorar, i menjar es clar! Bon profit!
Ingredients per 1 persona:
90-100 gr. d'espaguetis de colors (o la pasta que més us agradi)
2 làmines de salmó fumat
3 o 4 nous picades, ben petites
Nata per cuinar (100ml.)
Una cullerada de picada d'all i julivert
Sal
Pebre
Nou moscada
Formatge d'ovella curat vell
Posar aigua en una olla i quan bulli afegim la pasta. Deixar bullir els minuts que ens marquin a l'envàs de la pasta.
Posem en una paella la picada d'all i julivert i fregim uns segons, afegim les nous i el salmó tallat en trossets (en reservem una mica per decorar el plat). Passat 1 minut afegim la nata i el pebre, la nou moscada i sal al gust. Deixem uns minuts fins que la crema agafi bona consistència, o espessi una mica.
Quan la pasta estigui, l'escurrim i l'afegim a la paella, li donem unes voltes perquè s'agafi a la salsa i ja podem servir.
Li he posat uns trossets de formatge d'ovella per d'amunt i amb el salmó que hem reservat he fet uns rotllets per decorar, i menjar es clar! Bon profit!
amb els temps que corren s'ha d'aprofitar tot!!! petonets i bon any!
ResponEliminaFANTASTICS XATA... No et perdis els que posaré jo demá.. Potser t'agradin.
ResponEliminaUN PETONET :)
una combinacio de luxe
ResponEliminaquin improvisat mes i mes bò
ResponEliminaTens que animar-te i provar de fer tu la pasta fresca, es molt senzill i no té res a veure amb la pasta seca, creu-me!
ResponEliminaAquest plat li podries portar al germà...a veure si es millora jajajajaja!!!
Un petó fort, ets una artistassa de la cuina!
La cuina d'aprofitament avui dia és una obligació i tu has complert!
ResponEliminaUn tranquil 2013!
Nani
Molt bon plat! El salmo i la pasta son grans amics. Un peto.
ResponEliminaUuuuuuaaauu! Ha de ser una salsa molt suau, oi??? Té molt bona pinta!!!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga
hola Roser, feliç any, quina pasta més bona, puc imaginar eixe gustet tan bo, ummmm!!!bsts
ResponEliminaHola! Ja estic per aquí! M'encanta el teu blog i a sobre el salmó fumat, i els espaguetis!! Tens un blog molt variat i i entretingut.
ResponEliminaEstem en contacte!
Hola! Ja estic per aquí! M'encanta el teu blog i a sobre el salmó fumat, i els espaguetis!! Tens un blog molt variat i i entretingut.
ResponEliminaEstem en contacte!