Natilles
Aquest mes a Memòries d'una cuinera ens proposen fer natilles. Quan ho vaig veure, no m'ho vaig pensar dos toms i em vaig posar mans a la feina al moment! És molt fàcil!
Ingredients:
4 rovells d'ou (L)
150gr. de sucre
1 litre de llet
40gr. de maicena
1 vaina de vainilla
Galetes napolitanes ( o les que mes us agradin)
Posem a escalfar en un cassó la llet. Fem un tall de punta a punta de la rama de vainilla i treiem la polpa, aquesta la barregem amb la llet.
Quan la llet estigui a punt de bullir la retirem.
En un bol barregem el els rovells amb el sucre i la maicena, fins que estigui tot integrat. Quan la llet estigui tèbia, l'afegim a les clares poc a poc i bmesclant
Ingredients:
4 rovells d'ou (L)
150gr. de sucre
1 litre de llet
40gr. de maicena
1 vaina de vainilla
Galetes napolitanes ( o les que mes us agradin)
Posem a escalfar en un cassó la llet. Fem un tall de punta a punta de la rama de vainilla i treiem la polpa, aquesta la barregem amb la llet.
Quan la llet estigui a punt de bullir la retirem.
En un bol barregem el els rovells amb el sucre i la maicena, fins que estigui tot integrat. Quan la llet estigui tèbia, l'afegim a les clares poc a poc i bmesclant
Roser, te n'has sortit molt bé! M'agraden les natilles casolanes, només aquestes! Petons
ResponEliminaQue bones!! I amb el toc de canyella de les napolitanes, ideals!! Un peto
ResponEliminales natilles casolanes son ..........boniiiiiisimes
ResponEliminaLes natilles són unes postres que no fallen mai. Boníssimes.......
ResponEliminaAh!!! Per cert....m'encanta el bol......
Salut i petons,
Olga
i tan facils i bones!!!! això si la galeta napolitana mmmm....jo potser em quedo amb la galeta jajaja!! m'encanten! petons
ResponEliminaQuin fart que m'en vaig fer de petita. Fa massa temps que no en menjo, tan quedat molt bé, m'hi haig de posar.
ResponEliminaUna abraçada
La galeta napolitana m´ha arribat al cor....Quin detallàs!
ResponEliminauf Roser! se d'un que sort que està dormint, perquè sinó es menja la galeta! jajajajajajajajja. Moltíssimes gràcies per participar. Petonets
ResponEliminaPlat dolcet i tradicional.
ResponEliminaUn petó!
molt fàcil i fan una pinta ben ben bona!!!
ResponEliminaMmmm quina gana!!
Petonets!!
Amb napolitanes em va perfecte!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
Vaig a donar un cop d'ull al pollastre!;)