Iogurt de maduixa
Des de que he provat la iogurtera, sempre faig iogurt casolà. Estan tant bons... I és molt fàcil!
Mireu:
Ingredients:
1 litre de llet (en el meu cas descremat)
4 cullerades de sucre moreno
4 cullerades de llet en pols (en el meu cas descremat)
1 iogurt natural
Sirope de maduixa
Barregem tots els ingredients, de sirope en posarem fins que agafi color, al nostre gust.
Ho repartim entre els gots, posem la tapa de la iogurtera, encenem i deixem entre 10 i 12 hores.
Ho faig amb llet descremada per cuidar la línia i la veritat és que queden molt bons i cremosos, no ho diries...
Mireu:
Ingredients:
1 litre de llet (en el meu cas descremat)
4 cullerades de sucre moreno
4 cullerades de llet en pols (en el meu cas descremat)
1 iogurt natural
Sirope de maduixa
Barregem tots els ingredients, de sirope en posarem fins que agafi color, al nostre gust.
Ho repartim entre els gots, posem la tapa de la iogurtera, encenem i deixem entre 10 i 12 hores.
Ho faig amb llet descremada per cuidar la línia i la veritat és que queden molt bons i cremosos, no ho diries...
Genials nena,,,bueno com sempre.
ResponEliminaJo tinc la iogurtera de la meva padrina, guardo amb un amor especial. La faig anar i funciona, la canalla gaudeixen un munt d'aquests iogurts i sans que son!
Un petó.
Nosaltres hem recuperat la iogurtera de casa el Xavi i no parem, l'altre dia també en vam fer de maduixa, què bons!
ResponEliminaPetons
Sandra
bo no bonissim
ResponEliminamés sà impossible i boníssim, bsts
ResponEliminaque booo!! no l¡he provat mai amb el sirope de maduixa! saps, avui he comprat una llet de soja amb café, i en vull fer iogurts, si em surten bé ja us ho explicaré! petons
ResponEliminaA mi m'han portat una iogurtera els reis i la estrenare aquest cap de setmana. Em va super be la teva recepta!! Un peto
ResponEliminaEn aquest temps el sirope de maduixa es una molt bona alternativa a les maduixes naturals... Els faré així!!! petons,
ResponEliminaJo també m'he enganxat a la iogurtera, però normalment els faig naturals. Tinc que provar amb aquest sirope que bons, a veure si el trobo.
ResponEliminaUna abraçada
Oi que va ve la iogurtera????? Jo fa molts anys que la tinc!! Els iogurts que mengen els meus fills són de la iogurtera. Ells els prefereixen naturals ensucrats, però de tant en tant faig algun de maduixa. Dels de maduixa, he provat de fer-los de dues maneres: com la teva recepta i l'altra, substituint la llet per batut de maduixa.
ResponEliminaBons i saludables iogurts!!!
Salut i petons,
Olga
Es que queda tan ricos y no cuesta nada hacerlos!! Bss
ResponEliminaLa iogurtera és l´estri que quasi tothom té arraconat...però noia veient aquest iogurts! Jo també els menjo desnatats ;-D
ResponEliminaTambé faig iogurts casolans, són boníssims! Però de maduixa no ho he intentat mai. Me l'apunto!
ResponEliminaMarta
Roser, prenc nota d'aquest iogurt tan bo, per fer-li a la meva néta, quan comenci a menjar.
ResponEliminaGràcies per les teves paraules al meu blog.
Una abraçada.
i a sobre pots experimentar amb els sabors, oi??? molts petonets guapa
ResponEliminaun iogurt be bo i mes amb la iogurtera teva.
ResponEliminapeto