Iogurt de maduixa

Des de que he provat la iogurtera, sempre faig iogurt casolà. Estan tant bons... I és molt fàcil!
Mireu:


Ingredients: 
1 litre de llet (en el meu cas descremat)
4 cullerades de sucre moreno
4 cullerades de llet en pols (en el meu cas descremat)
1 iogurt natural
Sirope de maduixa

Barregem tots els ingredients, de sirope en posarem fins que agafi color, al nostre gust.
Ho repartim entre els gots, posem la tapa de la iogurtera, encenem i deixem entre 10 i 12 hores.

Ho faig amb llet descremada per cuidar la línia i la veritat és que queden molt bons i cremosos, no ho diries...



Comentaris

  1. Genials nena,,,bueno com sempre.
    Jo tinc la iogurtera de la meva padrina, guardo amb un amor especial. La faig anar i funciona, la canalla gaudeixen un munt d'aquests iogurts i sans que son!
    Un petó.

    ResponElimina
  2. Nosaltres hem recuperat la iogurtera de casa el Xavi i no parem, l'altre dia també en vam fer de maduixa, què bons!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  3. que booo!! no l¡he provat mai amb el sirope de maduixa! saps, avui he comprat una llet de soja amb café, i en vull fer iogurts, si em surten bé ja us ho explicaré! petons

    ResponElimina
  4. A mi m'han portat una iogurtera els reis i la estrenare aquest cap de setmana. Em va super be la teva recepta!! Un peto

    ResponElimina
  5. En aquest temps el sirope de maduixa es una molt bona alternativa a les maduixes naturals... Els faré així!!! petons,

    ResponElimina
  6. Jo també m'he enganxat a la iogurtera, però normalment els faig naturals. Tinc que provar amb aquest sirope que bons, a veure si el trobo.
    Una abraçada

    ResponElimina
  7. Oi que va ve la iogurtera????? Jo fa molts anys que la tinc!! Els iogurts que mengen els meus fills són de la iogurtera. Ells els prefereixen naturals ensucrats, però de tant en tant faig algun de maduixa. Dels de maduixa, he provat de fer-los de dues maneres: com la teva recepta i l'altra, substituint la llet per batut de maduixa.
    Bons i saludables iogurts!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  8. Es que queda tan ricos y no cuesta nada hacerlos!! Bss

    ResponElimina
  9. La iogurtera és l´estri que quasi tothom té arraconat...però noia veient aquest iogurts! Jo també els menjo desnatats ;-D

    ResponElimina
  10. També faig iogurts casolans, són boníssims! Però de maduixa no ho he intentat mai. Me l'apunto!
    Marta

    ResponElimina
  11. Roser, prenc nota d'aquest iogurt tan bo, per fer-li a la meva néta, quan comenci a menjar.
    Gràcies per les teves paraules al meu blog.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  12. i a sobre pots experimentar amb els sabors, oi??? molts petonets guapa

    ResponElimina
  13. un iogurt be bo i mes amb la iogurtera teva.
    peto

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.

Entrades populars