Red Velvet Cupcakes
Per fi he provat amb la recepta de cupcakes!!!!
Feia dies que ho tenia al cap i no m'atrevia a començar amb la recepta, però en tenia tantes ganes, amb les preciositats de cupcakes que hi ha per la blogosfera i jo sense provar-ho, doncs al final em vaig decidir i.....que bons que estaven !! Dic estaven perquè ja no en queda ni un! Els vaig fer ahir i ja no queda ni resta! jejejjeej
Tinc que millorar amb la tècnica, es pot veure amb el caputxó de crema però a base de pràctica ho aconseguiré.
Ahh tinc que dir que m'han ajudat les explicacions del llibre que em van regalar de Alma Obregón, Objetivo: cupcake perfecto; és un llibre molt bonic i amb unes receptes delicioses, del qual he tret aquesta recepta, us l'escric com ho explica ella:
Ingredients per la magdalena, en surten entre 11 i 12:
60ml. d'oli d'oliva suau
160gr. de sucre blanc
1 ou M
1 cullerada rasa de cacau sense sucre
1 i 1/2 culleradetes de colorant vermell amb pasta (com l'extra red de Sugarflair). Si utilitzeu colorant amb l'iquid no us quedarà el vermell desitjat.
1 i 1/2 culleradetes d'extracte de vainilla
125ml. de llet semidescremada
1 culleradeta de suc de llimó
150gr. de farina
1/2 culleradeta de bicarbonat de soda
1 culleradeta de vinagre blanc
Ingredients per la crema per decorar:
120gr. de mantega sense sal a temperatura ambient, punt de pomada
300gr. de sucre glacejat
125gr. de formatge cremós d'untar (no light)
1 cullerada de llet semidescremada
Preescalfem el forn a 180 graus i preparem les càpsules de paper en el motlle per a magdalenes.
Posem la llet en un got i afegim el suc de llimó, deixar reposar entre 5 i 10 minuts.
En un bol, batem el sucre amb l'oli fins que estiguin integrats. Sense deixar de batre afegim l'ou i l'extracte de vainilla.
En un altre bol, tamisem la farina amb el cacau i ho afegim a la mescla anterior alternant amb la llet.
Després dissoldrem en un got el vinagre amb el bicarbonat i, quan faci bombolles ho afegim a la mescla anterior. Mesclem i quan la massa sigui homogènia agreguem el colorant vermell, així podem ajustar la quantitat necessària per aconseguir la intensitat desitjada.
Repartim la mescla en les càpsules de paper i fornegem durant 20 minuts.
Ho traiem del forn i els deixem refredar. Fins que no estiguin freds del tot no podem posar la crema al damunt.
Preparem la crema batent la mantega amb el sucre i la llet fins que s'integri. Afegim el formatge, que té que estar fred, i batem fins que la crema sigui homogènia i cremosa. Es té que conservar en fred.
Decorem els cupcakes amb la mànega pastissera i per damunt decorar amb el que més ens agradi. Jo he posat unes floretes de sucre que em van regalar el el pac del sorteig de la Helena, l'últim sorteig que vaig guanyar.
Ara a gaudir del pecat!!!
Feia dies que ho tenia al cap i no m'atrevia a començar amb la recepta, però en tenia tantes ganes, amb les preciositats de cupcakes que hi ha per la blogosfera i jo sense provar-ho, doncs al final em vaig decidir i.....que bons que estaven !! Dic estaven perquè ja no en queda ni un! Els vaig fer ahir i ja no queda ni resta! jejejjeej
Tinc que millorar amb la tècnica, es pot veure amb el caputxó de crema però a base de pràctica ho aconseguiré.
Ahh tinc que dir que m'han ajudat les explicacions del llibre que em van regalar de Alma Obregón, Objetivo: cupcake perfecto; és un llibre molt bonic i amb unes receptes delicioses, del qual he tret aquesta recepta, us l'escric com ho explica ella:
Ingredients per la magdalena, en surten entre 11 i 12:
60ml. d'oli d'oliva suau
160gr. de sucre blanc
1 ou M
1 cullerada rasa de cacau sense sucre
1 i 1/2 culleradetes de colorant vermell amb pasta (com l'extra red de Sugarflair). Si utilitzeu colorant amb l'iquid no us quedarà el vermell desitjat.
1 i 1/2 culleradetes d'extracte de vainilla
125ml. de llet semidescremada
1 culleradeta de suc de llimó
150gr. de farina
1/2 culleradeta de bicarbonat de soda
1 culleradeta de vinagre blanc
Ingredients per la crema per decorar:
120gr. de mantega sense sal a temperatura ambient, punt de pomada
300gr. de sucre glacejat
125gr. de formatge cremós d'untar (no light)
1 cullerada de llet semidescremada
Preescalfem el forn a 180 graus i preparem les càpsules de paper en el motlle per a magdalenes.
Posem la llet en un got i afegim el suc de llimó, deixar reposar entre 5 i 10 minuts.
En un bol, batem el sucre amb l'oli fins que estiguin integrats. Sense deixar de batre afegim l'ou i l'extracte de vainilla.
En un altre bol, tamisem la farina amb el cacau i ho afegim a la mescla anterior alternant amb la llet.
Després dissoldrem en un got el vinagre amb el bicarbonat i, quan faci bombolles ho afegim a la mescla anterior. Mesclem i quan la massa sigui homogènia agreguem el colorant vermell, així podem ajustar la quantitat necessària per aconseguir la intensitat desitjada.
Repartim la mescla en les càpsules de paper i fornegem durant 20 minuts.
Ho traiem del forn i els deixem refredar. Fins que no estiguin freds del tot no podem posar la crema al damunt.
Preparem la crema batent la mantega amb el sucre i la llet fins que s'integri. Afegim el formatge, que té que estar fred, i batem fins que la crema sigui homogènia i cremosa. Es té que conservar en fred.
Decorem els cupcakes amb la mànega pastissera i per damunt decorar amb el que més ens agradi. Jo he posat unes floretes de sucre que em van regalar el el pac del sorteig de la Helena, l'últim sorteig que vaig guanyar.
Ara a gaudir del pecat!!!
Caram, quin vermell més maco i intens! Jo trobo que per ser els primers t'han quedat genial!!
ResponEliminaPetons
Sandra
Apa, que xulos!! Vermells queden espectaculars! M'ho apunto!!! I segur que eren boníssims, oi, Roser?
ResponEliminaRoser, has debutat triomfant!
ResponEliminaBon cap de setmana,
Nani
Jo li he regalat a la meva filla aquest llibre, i ella que és molt aficionada als dolços també diu que és un llibre genial.
ResponEliminaSon molt macos i bonissims
Jo li he regalat a la meva filla aquest llibre, i ella que és molt aficionada als dolços també diu que és un llibre genial.
ResponEliminaSon molt macos i bonissims
doncs t'han quedat fantàsticament be!!! quina bona pinta Roser....de luxe! petons
ResponEliminaSón molt vistosos, t'han quedat la mar de bé!
ResponEliminaJo també tinc uns "red velvet" a la llista de pendents, a veure si m'hi animo aviat, que amb aquesta pinta!!!
Marta
Te jan quedado genial y es que son tan ricos!!
ResponEliminaBss
te han quedado genial y con el color sublime¡¡ buenos,buenos
ResponEliminapeto
Red Velvet, aquest el tinc pendent...devia estar boníssim.
ResponEliminaUn petó!
Ja tinc ganes de provar aquesta recepta. El colorant que tinc es en textura de gel, ¿me quedaran igual de bé?.
ResponEliminaPetons
Buffff!! ja ho pots ben dir que és un pecat!!
ResponEliminaM'encanten els red velvet! aquest color vermell tant potent m'encanta!!
Jo també fa temps que tinc pendents els cupcakes però no m'hi acabo d'atrevir...a veure quan em llenço! jeje!!
ptns!!
A mi em sembla que t'han quedat molt bé!
ResponEliminaPetons.