Tiramisú amb Baileys
Aquesta recepta la vaig treure del llibre de Nigella Lawson, Comida rápida saludable, i em sembla tant autèntica que sempre la faig així, està realment bo i és fàcil!
Us poso la recepta tal qual del llibre, jo faig menys quantitat de la barreja de cafè perquè sempre em sobra (suposo que perquè ho faig amb racions individuals) però aquí us escric la recepta de la Nigella.
Ingredients, per unes 8 tasses:
350ml de cafè preparat amb 350ml. d'aigua i 9 culleradetes de cafè instantani en pols, fred
250ml de Baileys
Bescuits de soletilla, aquells allargats, depèn si ho feu amb tarrines individuals o amb una safata en necessitareu diferents quantitats, entre 200 i 400 gr.
2 ous
75gr de sucre en pols
500gr de mascarpone
2 culleradetes i 1/2 de cacau amb pols
Barregem el cafè amb 175 ml de Baileys en un bol poc profund.
Separar les clares dels rovells. Batre els dos rovells amb el sucre fins que quedi una mescla espessa d'un color groc més pàl·lid. A continuació agregar els 75ml de Baileys restants i el mascarpone, per obtenir una mescla amb consistència de mousse.
Batre les clares a punt de neu i ho afegim a la mescla anterior. Ho barregem poc a poc, sense batre fins que quedi homogeni.
Mullem els bescuits en la barreja de cafè sense que s'empapin molt i ho posem de base en els bols individuals o en una safata. Posem per damunt una capa de crema, tornem a mullar uns quants bescuits, els posem sobre la crema i acabem amb una altra capa de crema.
ho tapem amb paper film i ho deixem unes quantes hores a la nevera, si pot ser tota una nit. Quan el vulguem servir posem cacau en pols per sobre.
Us poso la recepta tal qual del llibre, jo faig menys quantitat de la barreja de cafè perquè sempre em sobra (suposo que perquè ho faig amb racions individuals) però aquí us escric la recepta de la Nigella.
Ingredients, per unes 8 tasses:
350ml de cafè preparat amb 350ml. d'aigua i 9 culleradetes de cafè instantani en pols, fred
250ml de Baileys
Bescuits de soletilla, aquells allargats, depèn si ho feu amb tarrines individuals o amb una safata en necessitareu diferents quantitats, entre 200 i 400 gr.
2 ous
75gr de sucre en pols
500gr de mascarpone
2 culleradetes i 1/2 de cacau amb pols
Barregem el cafè amb 175 ml de Baileys en un bol poc profund.
Separar les clares dels rovells. Batre els dos rovells amb el sucre fins que quedi una mescla espessa d'un color groc més pàl·lid. A continuació agregar els 75ml de Baileys restants i el mascarpone, per obtenir una mescla amb consistència de mousse.
Batre les clares a punt de neu i ho afegim a la mescla anterior. Ho barregem poc a poc, sense batre fins que quedi homogeni.
Mullem els bescuits en la barreja de cafè sense que s'empapin molt i ho posem de base en els bols individuals o en una safata. Posem per damunt una capa de crema, tornem a mullar uns quants bescuits, els posem sobre la crema i acabem amb una altra capa de crema.
ho tapem amb paper film i ho deixem unes quantes hores a la nevera, si pot ser tota una nit. Quan el vulguem servir posem cacau en pols per sobre.
Ep_! Això sí que és una bona manera de reversionar el tiramisú! M'ho apunto!
ResponEliminael toc de Baileys segur que queda genial!!! apuntat. petonets
ResponEliminaooohhh que dolenta!!! ploraré! quina pinta tan bona, ja saps que el baileys, el mascarpone i jo som un trio incondicional!! jajaj genial! ho provaré per la propera! petons
ResponEliminaDoy fe de que el tiramsu está buenísimo con baileys, lo he probado varias veces y me encanta., saludos.
ResponEliminaUauuu!! Ja he vist que la Roser s´ha emocionat....Són unes postres fantàstiques.
ResponEliminaQuan he llegit la recepta em pensava que estava al bloc de l´altre Roser. Després he vist que ella t'havia fet el comentari. Una molt bona combinació Roser.
ResponEliminaNani
Fa molt, molt de temps que no tinc baileys a casa, però aquesta recepta bé mereix comprar-ne per fer aquest postre a sovint. Molt bó.
ResponEliminaPetons
Moltes vegades poso Bailey's al tiramisñu i queda boníssim!! M'encanta amb versió individual
ResponEliminaPetonets
Sandra
me han hablado maravillas de ponerle baileys al tiramisú pero nunca probé... tendré que solucionarlo! besitos
ResponEliminaMmmmm.....el Bailey's m'agrada molt!!! La propera vegada que prepari tiramisú ho provaré!! Gràcies per tan bona idea!!!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga
Apрreciаtіon for intrοducing your train of shoωn to
ResponEliminamy day.
Also viѕit my wеb blog :: http://Garciniacambogia.org
Aquesta dona té unes receptes espectaculars! petons
ResponEliminaM'encanta el Baileys i fa molt que no en prenc!
ResponEliminaM'agraden les receptes ràpides i bones.
Petons.
Ooooh que bó!!! m´agrada molt el tiramisú i amb el toc de Bayleys ha d´estar fantàstic. Sempre fas unes postres ideals.. petons,
ResponEliminaQuina bona pinta! No he tastat mai el tiramisú amb baileys però tan "cremós" com és, deu quedar boníssim, tot plegat!
ResponEliminaMarta
qué buena Roser y parece fácil, me voy a animar a prepararla
ResponEliminaUauuuh!! aixo si que ha de ser una delicia, Roser!!
ResponEliminaamb lo que m'arriba a agradar el Baileys!!
ptns!
Un molt bona combinació amb el baileys, tinc ganes de provar-ho, ha d'estar deliciòs.
ResponEliminaUna abraçada
boníssim, amb el toc de baileys ha de estar super bo, bsts
ResponEliminaMe matas con cualquiera de las deliciosas recetas que haces, pero cuándo llevan baileys.... ¡buf!, me encanta!!, que delicia...
ResponEliminaRoser guapa!, aprovecho para comentarte que te he dejado un premio en mi blog, ya he visto que lo tienes, pero creo que te mereces tenerlo otra vez, así que ya lo tienes por segunda vez, jejeje. Me gusta mucho tu blog
Un mega abrazo!!
Mmmm que bo! El tiramisú és el meu postre preferit i aquest que has preparat té una pinta fantàstica! Me l'apunto ;)
ResponEliminaEncara no coneixia el teu blog i mentre anava mirant receptes d'altres blogs al final he arribat al teu! Si et sembla em quedo per aquí, perquè de moment m'agrada molt tot el que he vist :)
Una abraçada!