Batut de maduixa, meló i taronja

Un batut fresquet per passar aquesta calor és el millor venerar o esmorzar, i molt sa! Aquesta combinació queda molt bona, a mi m'encanta!


Ingredients:
3 o 4 maduixes ( les tinc congelades, quan és la temporada en compro de sobres i en congelo per tenir-ne durant més temps)
1 taronja
1 tallada de meló
1 iogurt descremat edulcorat

Si les maduixes són congelades les traiem abans fins que es descongelin. 
Pelem la taronja i si voleu podeu treure el suc i posar només el suc, si us agrada la polpa també, ho triturarem sencer.
Posem en un pot de batre el iogurt, la tallada de meló a trossets (sense la pell, es clar), les maduixes i el suc de taronja o els trossos de taronja. Ho batem tot i ja ho tenim!


Comentaris

  1. Sigui benvinguda tota beguda fresqueta, Roser!!! Acabo d'arribar de la feina, i entrar per la porta i anar cap a la nevera tot és una. Ara mateix me'n prendria un got d'aquest batut!!! :))) Petons.

    ResponElimina
  2. El provaré de fer-lo, sense maduixes. Esperarem l'any que ve per fer-lo amb maduixes !!! Una abraçada

    ResponElimina
  3. Provarem la combinació, i el meló ha d'endolcir-lo molt!!!

    ResponElimina
  4. Aquesta combinació no l'he provada i ha d'estar ben bona! ara que gràcies a un blog (no recordo quin) he descobert que al lidl venen maduixes congelades no hi ha excusa! i a més súper refrescant!

    ResponElimina
  5. Quina delícia Roser!
    Un batut ideal per aquests dies d'estiu tan calurosos, tota beguda refrescant és benvinguda, i si a sobre és saludable com aquesta, més encara!
    Petons!

    ResponElimina
  6. que bons els batuts a l'estiu, només falta que substitueixi el meló per sindria i ja es meu! petons

    ResponElimina
  7. Bona combinació, sí senyora!!! Ideal per als dies de calor!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  8. Oooooh! Aquesta combinació m'encanta!! L'apuntaré a la meva llisra de batuts!! Petonets!

    ResponElimina
  9. Què fàcil i que bo Roser!! A més, ara per l'estiu el millor són les coses refrescants! Molt bona idea això de congelar les cireres.
    Petons!

    ResponElimina
  10. Un batut saníssim que amb la calor deu entrar més que bé!
    Marta

    ResponElimina
  11. mmmmm quina pinta mes bona tirta

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.

Entrades populars