Vichyssoise amb poma
La vichyssoise és una crema de porros, molt sana i deliciosa. En aquest cas encara l'he volgut alleugerar més substituint la patata per poma. I m'ha agradat molt el resultat. La seguiré fent així jejej
Ingredients per dues persones:
2 porros
1 poma grandeta
Caldo de pollastre o aigua
Nata per cuinar
Sal
Pebre varis colors
Netegem els porros i els tallem a trossets. Pelem la poma i la tallem a trossets també. Ho sofregim amb una mica d'oli uns pocs minuts i afegim el caldo o aigua fins cobrir. Ho deixem bullir uns 10 minuts.
Batem, afegim un rajolí de nata i rectifiquem de sal. Ho mesclem i ja estarà llest.
Deixar refredar i ho posem a la nevera.
Es pot menjar calent o fred, jo recomano fresc ja que està molt bo així.
Ingredients per dues persones:
2 porros
1 poma grandeta
Caldo de pollastre o aigua
Nata per cuinar
Sal
Pebre varis colors
Netegem els porros i els tallem a trossets. Pelem la poma i la tallem a trossets també. Ho sofregim amb una mica d'oli uns pocs minuts i afegim el caldo o aigua fins cobrir. Ho deixem bullir uns 10 minuts.
Batem, afegim un rajolí de nata i rectifiquem de sal. Ho mesclem i ja estarà llest.
Deixar refredar i ho posem a la nevera.
Es pot menjar calent o fred, jo recomano fresc ja que està molt bo així.
doncs jo tambe soc una fan de la vichyssoice, però amb poma mai l'he fet i mira que l'he vist vegades! a pendents que la tinc! petons
ResponEliminaM'ha temptat molt aquesta recepta que ens proposes, Roser! La provaré de fer com tu, tambë!
ResponEliminaOstres, això de la poma és una idea fantàstica! Una abraçada Roser!
ResponEliminaRoger et un crak!!!! Amb aquestes receptes l'estiu es pasa mitllor. Una abraçada molt forta.
ResponEliminaRoger et un crak!!!! Amb aquestes receptes l'estiu es pasa mitllor. Una abraçada molt forta.
ResponEliminaUna variant de la vichyssoise que ha d'estar boníssima Roser!
ResponEliminaA casa en fem molt amb la calor, però amb poma ni se'ns hagués acudit!
Petons!
Molt original, donar-li un punt àcid o dolç (segons la varietat de poma) molt i molt interessant. Ho provaré!
ResponEliminaMarta
Amb poma és deliciosa... però si la proves amb pera ja és per plorar!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Què gustosa ha de ser i, com no, fresqueta...Ara hauràs de provar-la amb pera com diu la veïna de dalt.
ResponEliminaTindre que provar-ho amb poma i pera!!!
EliminaQuina vichyssoise més original!! I ha d'estar molt bona! Ideal per a l'estiu... Petonets!
ResponEliminaAmb poma mai l'he fet, ha de ser molt gustosa.
ResponEliminaNo l'he provat mai la vichyssoise jo!! increïble però cert!! i crec que passaré directament a aquesta opció més lleugera, feta amb poma, sembla ben bona!!
ResponEliminaMmmmmm..quina bona idea afegir-li poma!!! Un dia d'aquests...ho provo!!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
jo fa temps que vaig provar aquesta combinació i per mi és un encert!!
ResponEliminapetonets
Que bona amb poma!!! I ara per l'estiu ens vindrà genial!!! M'ha agradat molt Roser!!!
ResponEliminaUna abraçada ben forta guapa!
Unía bona ideia! Te molt bona pinta. Petons
ResponElimina