Vichyssoise amb poma

La vichyssoise és una crema de porros, molt sana i deliciosa. En aquest cas encara l'he volgut alleugerar més substituint la patata per poma. I m'ha agradat molt el resultat. La seguiré fent així jejej


Ingredients per dues persones:
2 porros
1 poma grandeta
Caldo de pollastre o aigua
Nata per cuinar
Sal 
Pebre varis colors

Netegem els porros i els tallem a trossets. Pelem la poma i la tallem a trossets també. Ho sofregim amb una mica d'oli uns pocs minuts i afegim el caldo o aigua fins cobrir. Ho deixem bullir uns 10 minuts. 

Batem, afegim un rajolí de nata i rectifiquem de sal. Ho mesclem i ja estarà llest. 

Deixar refredar i ho posem a la nevera.

Es pot menjar calent o fred, jo recomano fresc ja que està molt bo així.


Comentaris

  1. doncs jo tambe soc una fan de la vichyssoice, però amb poma mai l'he fet i mira que l'he vist vegades! a pendents que la tinc! petons

    ResponElimina
  2. M'ha temptat molt aquesta recepta que ens proposes, Roser! La provaré de fer com tu, tambë!

    ResponElimina
  3. Ostres, això de la poma és una idea fantàstica! Una abraçada Roser!

    ResponElimina
  4. Roger et un crak!!!! Amb aquestes receptes l'estiu es pasa mitllor. Una abraçada molt forta.

    ResponElimina
  5. Roger et un crak!!!! Amb aquestes receptes l'estiu es pasa mitllor. Una abraçada molt forta.

    ResponElimina
  6. Una variant de la vichyssoise que ha d'estar boníssima Roser!
    A casa en fem molt amb la calor, però amb poma ni se'ns hagués acudit!

    Petons!

    ResponElimina
  7. Molt original, donar-li un punt àcid o dolç (segons la varietat de poma) molt i molt interessant. Ho provaré!
    Marta

    ResponElimina
  8. Amb poma és deliciosa... però si la proves amb pera ja és per plorar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  9. Què gustosa ha de ser i, com no, fresqueta...Ara hauràs de provar-la amb pera com diu la veïna de dalt.

    ResponElimina
  10. Quina vichyssoise més original!! I ha d'estar molt bona! Ideal per a l'estiu... Petonets!

    ResponElimina
  11. Amb poma mai l'he fet, ha de ser molt gustosa.

    ResponElimina
  12. No l'he provat mai la vichyssoise jo!! increïble però cert!! i crec que passaré directament a aquesta opció més lleugera, feta amb poma, sembla ben bona!!

    ResponElimina
  13. Mmmmmm..quina bona idea afegir-li poma!!! Un dia d'aquests...ho provo!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  14. jo fa temps que vaig provar aquesta combinació i per mi és un encert!!
    petonets

    ResponElimina
  15. Que bona amb poma!!! I ara per l'estiu ens vindrà genial!!! M'ha agradat molt Roser!!!

    Una abraçada ben forta guapa!

    ResponElimina
  16. Unía bona ideia! Te molt bona pinta. Petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.

Entrades populars