Pizza de pera amb nous
La pizza amb pera, normalment es fa amb formatge gorgonzola, ja que la combinació d'aquests dos ingredients caça molt bé, però aquest, és dels únics formatges que no m'agrada, així que jo vaig fer la meva versió amb formatge mozzarela i va quedar boníssim!!
Ingredients:
Massa per a 2 persones:150gr de farina de força (més o menys, ho faig a ull)
½ paquet de llevat de panader amb pols
Oli d’oliva
Sal
Quan hagi passat aquest temps, haurà doblat el volum. Posem farina en una superfície, volquem la massa i l'amassem una mica fins que no s’apegui a les mans. Estirem la massa, i la posem a la safata del forn amb l’ajuda del corró.
Ara posem els ingredients per sobre:
Nata de cuinar
1 peraNous pelades
Mozzarela ratllada
Ingredients:
Massa per a 2 persones:150gr de farina de força (més o menys, ho faig a ull)
½ paquet de llevat de panader amb pols
Oli d’oliva
Sal
Farem la massa posant la farina en un bol, afegim un grapat de sal i el llevat. Posem aigua en un got i un dit d’oli d’oliva i ho posem al microones uns 30 segons per templar. Ho afegim a la farina poc a poc, i barrejant amb una cullera de fusta fins que quedi una massa homogènia no passa res si se'ns apega una mica, no cal amassar molt. Ho tapem i deixem reposar una hora.
Quan hagi passat aquest temps, haurà doblat el volum. Posem farina en una superfície, Farem la massa posant la farina en un bol, afegim un grapat d’orenga, sal i el llevat. Posem aigua en un got i un dit d’oli d’oliva i ho posem al microones uns 30 segons per templar. Ho afegim a la farina poc a poc, i barrejant amb una cullera de fusta fins que quedi una massa homogenia i una mica humida, que s’apegui a la cullera. Ho tapem i deixem reposar una hora.
Quan hagi passat aquest temps, haurà doblat el volum. Posem farina en una superfície, volquem la massa i l'amassem una mica fins que no s’apegui a les mans. Estirem la massa, i la posem a la safata del forn amb l’ajuda del corró.
Encenem el forn a 230-250° escalfor a dal i a baix.
Ara posem els ingredients per sobre:
Nata de cuinar
1 peraNous pelades
Mozzarela ratllada
Posem la nata de cuinar escampada per tota la pizza. Per sobre el formatge ratllat i per acabar la pera i les nous.
Que curiosa, creo que me gustará. Bss.
ResponEliminaoh que bona, Roser! L'he de fer, l'he de fer, l'he de fer!! Em sembla genial, pera i nous, o formatge mozzarel·la!! Això ha de ser la senzillesa subliminal!!! ha ha ha (es nota que m'ha agradat molt?) Petonets, guapa.
ResponEliminaMira que jo no soc gaire de fruita feta al forn, però és que aquesta pizza fa una pinta espectacular!
ResponEliminaPetons!
Roser, em sembla que ha de ser deliciosa! una abraçada!
ResponEliminaRoser, ¡¡que bona!! te una pinta bonissima
ResponEliminaMe l'apunto!!! Pera i formatge....mmmmm....
ResponEliminaSalut i petons,
Olga
Uhhhmmm, que bona Roser! Tinc un llibre de receptes de pizza i n'hi ha una molt semblant però amb poma. Segur que amb pera també està boníssima, la provaré!
ResponEliminaPetonet!
Quina pintaasssaa aquesta pizza amb pera!!! mai hi he posat fruita a una pizza, pero trobo que pot quedar molt be! apuntat! ptons
ResponEliminaFantàstica! no l´he provada mai amb peres...Em supera la foto!
ResponEliminaUna pizza ben diferent, a mi em va bé amb gorgonzola i amb nous!;)
ResponEliminaTens un premi al meu bloc!! :)
ResponEliminaCarai, m'agraden molt els ingredients que hi poses i realment jo també prefereixo la mozzarela, el gorgonzola no m'agrada gaire.
ResponEliminaUna abraçada
Mmmm, jo faig una focaccia amb aquests ingredients...una pizza també ha de ser boníssima.
ResponEliminaPtnts
Dolça
Ostres que original! no l'he provat mai amb pera, i sent de la zona de Lleida serà un delicte no fer-la, no??? un petó!
ResponEliminaNo hi ha dubte que aquesta pizza ha de ser una delícia!!! A mi m'encanta la barreja dolç-salat i tot el que porta formatge així que: un èxit total!!!! :)
ResponElimina