Maduixes amb vinagre de Mòdena
I pel cap de setmana una recepta dolceta i de plena
temporada! Aprofitem les maduixes que tenen molt joc per cuinar!
Aquesta recepta es tant senzilla i tant bona....
Possiblement la recepta que més m’agrada de maduixes. I sembla estrany amb
vinagre, però no queda gens el gust i a canvi deixa un deliciós xarop dolcet.
Ahh i si ho deixem d’un dia per altre, o unes quantes hores, queda més caldoset,
com a la foto!
Ingredients:
500gr de maduixes (sense netejar)
2 o 3 cullerades soperes de sucre moreno (segons si voleu
menys o més dolç)
2 cullerades soperes de vinagre de Mòdena
Rentem les maduixes i els hi traiem les fulles.
Les tallem a trossets i les posem en un vol.
Posem el sucre i el vinagre per damunt i barregem un
minut (més o menys) perquè s’integri bé.
Ho guardem a la nevera i com més hores ho deixem més
suquet haurà tret i més bo serà.
M'encanten les maduixes amb nata, amb crema, amb xocolata blanca, amb llimona, però amb vinagre de mòdena....crec que mai les he provat, així que ja sé quin serà el meu postre aquest cap de setmana!! petoons
ResponEliminaaixi no les he tastat mai, pero pareix que estigen molt bones.
ResponEliminamolts petons.
Amb vinagre! No ho hauria pensat mai... Ho haurem de provar.
ResponEliminaAlguuuuuuuna vegada ho he fet, peró no hi penso mai som més clàssics a casa. Ho tornaré a fer. Petons, i bon cap de setmana. Petons,
ResponEliminaMira tu el que son les coses, se que es fan amb vinagre, se que estan molt i molt bones, mira que hauré fet vegades maduixes, en canvi sempre les faig amb taronja...
ResponEliminaPetonets i que no ens plogui aquest pont.
Pots creure que mai les he probat amb vinagre? I es cert que molta gent diu que son tan i tan bones... Lest teves tenen una pinta impresionant. Petons!!
ResponEliminaQuè bones que són així!! Jo en faig molts dies i no em canso mai de menjar-ne. Visca les maduixes!!! Petons
ResponEliminaRoser, se m'acaba de fer la boca aigua! Així és com les preparava la meva àvia i m'encanten.
ResponEliminaPetons.
mmmmm! jo sempre les faig amb vinagre, però ho faig amb vinagre de vi. Les deixo reposar un dia i estan genials!!!!! Visca les maduixes!!
ResponEliminaRoser, com m'agraden les maduixes amb vinagre de mòdena! Una proposta sana i ben bona! Petons
ResponEliminaFetes aixi son genials !!!! tenen un gust fabulòs .
ResponEliminaMil gracies per la teva felicitació.
Petonets guapi !!!!
Jo tambè l faig de vegades amb vinagre de poma , quedan molt bones
ResponEliminaAmb vinagre de Mòdena no n'he mai. Serà qüestió de tastar-les. Només n'he fet amb vinagre de vi i pebre.
ResponEliminaNani
Si les deixo reposar unes quantes hores les faig només amb sucre. Amb vinagre i pebre si que en faig. Tastarem aquesta manera de fer-les amb vinagre de mòdena.
ResponEliminaPtnts
Dolça