Flam de llimona
Aquest flam el vaig veure a la pàgina las Recetas de mama ja fa molt temps, titulat "fresquito de limón"; jo li he posat flam perquè té una consistència cremoseta i lliscant com aquest;
finalment em vaig decidir a fer-lo. De ben segur que el tornaré a fer ja que
està bonissim!
Ingredients:
6 llimons
400gr. de llet condensada
400ml. de llet
1 sobre de gelatina de llimó
Treure el suc dels 6 llimons.
Posar a escalfar la llet, quan comenci a bullir ho retirem i afegim la
gelatina mesclant fins que no quedin grumolls. Afegir també la llet condensada
i el suc dels llimons, barrejar i posar en un motlle a la nevera. Deixar unes
24 hores.
Treure del motlle i decorar com més ens agradi.
Que bo!!! Jo en faig un molt semblant. Acompanyat de xocolata desfeta està... de muerte! Que no mata, però engreixa... he he. Petonets i bona foto!
ResponEliminade llimooona!! aquest flam si que es nou per mi, nena me l'apunto ara mateix! genial i refrescant al paladar!! petons
ResponEliminaEs bueno, bonito y me sale barato porque tengo un limonero...
ResponEliminaTe ha quedado muy bien.
Petons
JUEGO DE SABORES
Que bo, i refrescant, m'agrada molt la llimona, aquest l'haig de provar.
ResponEliminaUna abraçada
Quina pinta !!! no puc agafarne un trosset ???? deu ser bonìssim !!!!
ResponEliminaPetonets.
deliciós, amb llima m´encanta i t´ha quedat genial!!!bsts
ResponEliminaNyam! Ha de ser realment refrescant i ideal després d'un dinar copiós!
ResponEliminaPEtons
Sandra
Es veu super refrescant! m´agrada moltíssim el flam de tots gustos. A més la foto t´ha quedat molt maca. Amb molta llum.
ResponEliminaRoser,
ResponEliminaTot el que porta llet condensada és només per a mi! com m'agrada.
Nani
segur que és boníssim i ben fresquet!!!!!! té molt bona pinta. petonets
ResponEliminaUnes bones postres refrescants per un bon dinar!!! prenc nota!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
M'encantene les postres de llimona i llet condensada... boníssim!
ResponEliminahummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm me encanta, la voy a hacer! y además en breve! que delicia por favor! siempre he tomado como en cremita pero es que en plan flan me parece lo más! te ha quedado genial, me apunto la receta en mis pendientes! Besitos
ResponEliminaA casa fem una mousse gelada amb gairebé els mateixos ingredients, però nata enlloc de llet. I tens tota la raó, queda boníssima!!!
ResponEliminaTe'n deixo l'enllaç per si un dia vols variar, jo ja et dic que tastarem la versió flam!
http://www.eltallerdecuina.cat/2010/12/pastissets-de-llimona.html
petonets
de buen blog la sacastes y bien rico y aromatizado este flam y ademas muy bien acabado
ResponEliminapeto
Eiii! Ara tu també tens nova seguidora... I quina recepta m'he trobat ja d'entrada.. mare meva... FLam de llimona!! Em torna boja!! (amb la llimona, jo no responc! jeje)
ResponEliminaPetons!!
I fins ben aviat!
ROSER; aquest FLAM i la FOTOGRAFIA t'ha quedat PRECIÓSOS!!!
ResponEliminaEstaré una bona temporada sens escriure en els blogs amics per cuestions personals; pero seguiré publicant i procuraré donar un cop d'ull sempre que pugui als blogs estimats
UNA FORTA ABRAÇADA!!!
Conxita
Té molt bona pinta aquest flam de llimona!
ResponEliminai sembla que hagi de ser molt fresquet!
Ideal per fer baixar avall el menjar després d'un bon apat!
ptns!!
La textura en ha quedat una mica granulada, em podeu dir que ha pogut passar?, D'altra banda, boníssim.
ResponEliminaQue cosa mas bonita y rica, tiene que ser un final perfecto despues de una buena comida o cena con amigos.
ResponEliminaBesos