Paté de carabassa
Aquest mes a La recepta del 15 ens proposen cuinar amb carabassa. Jo he
provat aquesta recepta extreta de la revista Lecturas especial cuina del numero
52, té uns quants anys ja! Jeejej La recepta esta molt bona i molt fàcil!
Ingredients:
250gr. de carabassa
½ ceba
1 dent d’all
40 gr. d’ametlles
1 culleradeta rasa de comí amb pols
Oli d’oliva
Sal
Pebre
Treure la pell i les llavors de la carabassa i tallar en daus. Pelar l’all
i la ceba i tallar.
Posar oli en una cassoleta i sofregir la ceba uns 5 minuts. Després afegir l’all
i la carabassa i deixar uns pocs minuts. Afegir mig got d’aigua i deixar una 15
minuts o fins que la carabassa estigui ben tendra.
Abocar-ho tot en un got de batedora i triturar, afegir la sal, el pebre, el
comí i les ametlles i tornar a triturar.
Deixar refredar i ja ho tenim llest per servir en torradetes o per sucar.
Ahh i m'agradaria molt agraïr a la Roser del blog http://trifasicdebaileys.blogspot.com.es/ per otorgarme un premi tan divertit! Moltes gràcies per pensar amb mi sempre em fa ilusió!
Jo l'otorgo a tothom que em segueix, moltissimes gràcies de tot cor.
Me encanta la calabaza en toda sus variedades. La pruebo. Besos.
ResponEliminaSi que fa molt bona pinta aquest paté, i ademés sembla molt fàcil... tinc carbasses de l´hort i podré fer-la per gastar-les!! petons,
ResponEliminaM'encanten els patès vegetals, aquest ha de ser molt bo!
ResponEliminapetonets
Pues me parece delicioso este paté.
ResponEliminaMe gusta la idea de los pates vegetales y me viene de perlas
Besos guapa
Facil y rico.. Bss
ResponEliminaOstres, un paté!!! Molt bona recepta. Un peto!!
ResponEliminaQuina gran idea, m,agrada molt...
ResponEliminamolt bona pinta la d'aquest patè, ummmmmmm, bonissim
ResponEliminawowwwwwwwww, me encanta! si es que no hay nada como coger unas tijeras y un buen montón de revistas y a coger ideas! un besazo
ResponEliminaMmm la carbassa amb les atmetlles, ha de quedar molt bo.
ResponEliminaUna abraçada
Aquest paté s'ha de provar!!!!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga
Una idea molt fàcil i original per començar un àpat!
ResponEliminaMarta
bona idea fer un paté!!!! m'agrada molt la idea, apuntat per un soparet amb amics!!! petonets
ResponEliminaMolt original! T'ha quedat molt bé, suposo que deu ser com l'hummus no? Petons
ResponEliminaQue bo aquest patè, Roser! Jo el faig igual però amb pastanaga bullida. També queda súper bo! M'ho va ensenyar una alumna del curs de conserves que imparteixo a Sabadell. Des d'aleshores, m'hi he enganxat! He he. Ho provaré amb carbassa! Gràcies per compartir-ho! Petons
ResponEliminauoo has canviat el nom del bloc!!nena quin paté!! m'encanten tot el que son pates vegetals aixi que ja veus...aquest és bonissimm!! petons
ResponEliminamai ho havía vist, bona idea, bsts
ResponEliminaDe luxe! per llepar-se els dits.. El nou nom fa patxoca..
ResponEliminaQuin pate més dolcet!! Ideal per acompanyar uns bons postres!!
ResponEliminaptns!!
Cada vegada m'agraden més els patés vegetals, de fet els altres ni els tasto.
ResponEliminaPetons.
Els patés vegetals són un recurs fantàstic per un sopar, m'encanten! I aquests el trobo genial, el tastarem ben aviat
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petons
Sandra