Tarta de formatge (sense cocció)
Aquesta tarta és perfecta per aquests dies de calor
que no et ve de gust encendre el forn o una altra alternativa d’aquesta molt
bona també. Proveu-ho, és molt fàcil!
INGREDIENTS:
1/2 got (dels d'aigua) de llet. Queda bé amb desnatada, semi o sencera.
1 terrina de formatge Philadelphia.
3 brics petits de nata (de 200 ml cada un).
1 sobre de quallada Royal.
4 cullerades soperes de sucre.
1/2 got (dels d'aigua) de llet. Queda bé amb desnatada, semi o sencera.
1 terrina de formatge Philadelphia.
3 brics petits de nata (de 200 ml cada un).
1 sobre de quallada Royal.
4 cullerades soperes de sucre.
Per la base:
1 paquet de galletes
1 cullerada colmada de mantega
Llet
(es pot substituir aquesta base per llengües de gat i
també queda molt bo)
Mermelada per acompanyar
Primer farem la base triturant les galetes. Desfem la mantega i l’afegim; barregem i si notem que falta líquid afegir una mica de llet, i així fins que ens quedi una massa consistent.
Mermelada per acompanyar
Primer farem la base triturant les galetes. Desfem la mantega i l’afegim; barregem i si notem que falta líquid afegir una mica de llet, i així fins que ens quedi una massa consistent.
La posem a la base d’un
motlle desenmotllable ben estirada i cobrint tot. ho posem al congelador.
Per la tarta, barreja la llet, el formatge, la nata, la
quallada i el sucre i posar-ho en una olla
al foc, removent constantment fins que vegis que està a punt de bullir.
Treu el motlle del congelador i afegeix la barreja per sobre de la base de galletes, encara està gairebé líquida, però quan es refredi quallarà. Guarda a la nevera 2 o 3 hores, fins que estigui ben freda.
Treu el motlle del congelador i afegeix la barreja per sobre de la base de galletes, encara està gairebé líquida, però quan es refredi quallarà. Guarda a la nevera 2 o 3 hores, fins que estigui ben freda.
Quan la servim podem posar melmelada pel damunt o a la
vora per acompanyar.
Font: http://entrebarrancos.blogspot.com.es/2010/12/tarta-de-queso-y-mermelada-de-moras.html
Que poco trabajo da para lo resultona que queda.
ResponEliminaSaludos.
JUEGO DE SABORES
Genial sense el forn !! la penso provar deseguida i el flam de llimona no será menys !!!
ResponEliminaPetons.
Amb aquesta caloreta es genial!!!!! apeteix molt no encendre el forn... Petons,
ResponEliminaBien rica y encima fácil.. Bss
ResponEliminaAquests són els que m´agraden a mi...fresquets i sense forn.Es deu desfer a la boca.
ResponEliminaUuummmm Roser, quina bona pinta!!! =)
ResponEliminaPetonets
uuummmm quina bona pinta Roser!!! m'encanta =)
ResponEliminaPetonets
genial!!!!!, zencilla , poca feina y molt bona.
ResponEliminapues aquí hace un calor que no veas, es verdad que estos postres dan como menos pereza de hacerlos! te quedó sensacional, en tu línea de delicias y suculencias! Besitos
ResponEliminaEns encanten els pastissos de formatge!
ResponEliminai si a sobre no s'ha d'enfornar, encara ens ho poses més fàcil!
ptns!!
oh, roser! M'agrada! I no necessita gens de cocció?? Doncs em guardo la recepta ara mateix! Fa dies, i no és broma, que dic que tinc mono de pastís de formatge... sembla molt cremós, aquest teu! M'agrada! Petons
ResponEliminaqué rica tiene que estar. Además perfecta para los calores, que no hay que encender el horno.
ResponEliminaBesos
M'encanten els pastissos de formatge!
ResponEliminaPetons.
Genial per quan fa massa calor per encendre el forn, i que bona!
ResponEliminapetonets
que boo!! jo sempre els he fet al forn, i sempre m'ha fascinat els que es fan amb gelatina! m'agafo la teva recepta que es veu genial! quan dius mig got d'aigua, quants ml són més o menys? petons
ResponEliminaQuina bona pinta que te aquesta tarta!! I a sobre es rapida de fer. La guardo. Petonets!!
ResponEliminaqué bona Roser, m´encanta!!!bsts
ResponEliminaEsta tarta nunca falla y el aspecto de la tuya dice COMEMÉ!!!
ResponEliminaBesos guapa
te ha quedado genial, la tarta de queso está riquísima
ResponEliminabona idea i molt bona
ResponEliminapeto