Cassoletes de bolets
Aquest mes Els fogons de la Bordeta i Xocolata desfeta ens inviten a preparar aperitius de Nadal en La recepta del 15.
Aquest serà el darrer repte, ja que s'agafen un descans. Espero que no sigui indefinit, ja que és molt divertit i tenim ganes de més.
Així que aquí va la meva última aportació. Vaig treure la idea de la pàgina Gingebre en el que tenen unes receptes fantàstiques.
Ingredients per a sis cassoletes:
6 llesques de pa de motlle sense vora
250gr de bolets variats (jo vaig utilitzar els de bossa congelats del mercadona)
2 cullerades de picada d'all i julivert (all i julivert maxacats i barrejat amb oli d'oliva)
sal pebre
formatge ratllat
En una paella posem les cullerades de picada i els bolets. Ho tenim a foc viu fins que redueixi l'aigua que desprén. posem sal i pebre i ho retirem quan estigui fet.
Aplanem les llesques de pa de motlle amb un corró, fem un tall de 2 centímetres al mig de cada costat i ho posem dins d'un motlle de magdalenes. Els talls que em fet ens serviran per plegar el pa i encabir-lo de manera més fàcil.
Quan ja tenim els sistells, els farcim amb els bolets, posem formatge ratllat pel damunt i ho posem al forn a 200 graus amb escalfor a dalt i a baix. Estaràn llestos quan es gratini el formatge.
Aquest serà el darrer repte, ja que s'agafen un descans. Espero que no sigui indefinit, ja que és molt divertit i tenim ganes de més.
Així que aquí va la meva última aportació. Vaig treure la idea de la pàgina Gingebre en el que tenen unes receptes fantàstiques.
Ingredients per a sis cassoletes:
6 llesques de pa de motlle sense vora
250gr de bolets variats (jo vaig utilitzar els de bossa congelats del mercadona)
2 cullerades de picada d'all i julivert (all i julivert maxacats i barrejat amb oli d'oliva)
sal pebre
formatge ratllat
En una paella posem les cullerades de picada i els bolets. Ho tenim a foc viu fins que redueixi l'aigua que desprén. posem sal i pebre i ho retirem quan estigui fet.
Aplanem les llesques de pa de motlle amb un corró, fem un tall de 2 centímetres al mig de cada costat i ho posem dins d'un motlle de magdalenes. Els talls que em fet ens serviran per plegar el pa i encabir-lo de manera més fàcil.
Quan ja tenim els sistells, els farcim amb els bolets, posem formatge ratllat pel damunt i ho posem al forn a 200 graus amb escalfor a dalt i a baix. Estaràn llestos quan es gratini el formatge.
Eiiii! quina bona pinta i quina gana!!! jejejeje. Recepta fàcil, molt bé Roser. =D
ResponEliminaQuina bona idea, Roser!!! Sembla ben fàcil de fer, i el resultat és molt lluït!! Bravo per la teva inventiva! Petonets, guapa.
ResponEliminatot el que porti bolets m'encanta!!! ,P
ResponEliminaQuina idea mes bona i fàcil de fer!!!! Me l'apunto !!!
ResponEliminaPtns.
Lourdes.
facil i bonissim
ResponEliminaQue rico, que facil, que original y que rapido.
ResponEliminaNo se puede pedir mas
Un beso enorme guapa
quin aperitiu tan bo i fàcil!! molt bé Roser, ideals per les festes! M'encanta! petons
ResponEliminaque bo te que estar:D
ResponEliminafácil de fer i mes facil de menjar
ResponEliminaunas molt bonas cassoletes¡¡bona aportacio¡¡
ResponEliminapeto
Molt bona idea Roser!!
ResponEliminaDe bo ho ha de ser molt i també sembla facilet!
ptns!!
Quina porposta més xula Roser, m'encanten els aperitius amb bolets!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar i per animar-nos a continuar!
Petonets
Sandra
Delicatessen, total!
ResponEliminaQue bones!!! Amb el que ens agraden els bolets a casa! Petonets!
ResponEliminaMira que queden bé les cassoletes amb pa de motlle i són diferents.
ResponEliminaPetons.
M'alegro que t'agradés la nostra recepta i t'hagi inspirat! T'han quedat fantàstiques! Nosaltres vàrem enviar la recepta el mes passat a la Recepta del 15 ja que anava sobre bolets!
ResponEliminaMolts petons!
Neus
hummm que monerías, me encantannnn! un besazo
ResponEliminaMai havia vist les cassoletes amb pa de motlle, queden xulíssimes. A partir de la recepta del 15 he entrat al teu blog, m'encanta, seguiré passant per aquí.
ResponEliminaCristina