Escopinyes amb salsa picant
Aquestes escopinyes és una recepta que fa la meva mare des de fa molt temps i ens agrada molt a tots, la salsa és molt bona!! I a que no us imagineu quin ingredient porta....és el que li dona el toc tant bo!!
Ingredients:
1 bossa (de les que venen als supers de reixa, a la peixateria) d'escopinyes fresques
1 ceba ratllada
1 raig de vi blanc (com un got de cafe més o menys)
4 cullerades de Ketchup més o menys(aquest és el truc de la salsa que queda tant bo!)
Unes gotes de tabasc, al gust.
Oli d'oliva
Una miqueta de pebre
Unes 2 hores abans posar les escopinyes en un bol amb aigua i sal. deixar reposant perquè soltin la terra. Quan hagi el temps els hi treiem l'aigua i les reservem.
En una paella posar unes gotes d'oli i fregir la ceba, quan estigui feta tirar el vi i deixar uns pocs minuts perquè s'evapori l'alcohol. Llavors afegim les escopinyes (sense l'aigua) i remenar una mica. ho tapem i les deixem a foc mig fins que s'obrin. Un cop obertes afegim el ketchup, unes poques gotes de tabasc i una miqueta de pebre, remenem fins que s'integri tot i deixem 1 o 2 minuts.
Ja podem servir, i millor recent fetes, i calentes.
Ingredients:
1 bossa (de les que venen als supers de reixa, a la peixateria) d'escopinyes fresques
1 ceba ratllada
1 raig de vi blanc (com un got de cafe més o menys)
4 cullerades de Ketchup més o menys(aquest és el truc de la salsa que queda tant bo!)
Unes gotes de tabasc, al gust.
Oli d'oliva
Una miqueta de pebre
Unes 2 hores abans posar les escopinyes en un bol amb aigua i sal. deixar reposant perquè soltin la terra. Quan hagi el temps els hi treiem l'aigua i les reservem.
En una paella posar unes gotes d'oli i fregir la ceba, quan estigui feta tirar el vi i deixar uns pocs minuts perquè s'evapori l'alcohol. Llavors afegim les escopinyes (sense l'aigua) i remenar una mica. ho tapem i les deixem a foc mig fins que s'obrin. Un cop obertes afegim el ketchup, unes poques gotes de tabasc i una miqueta de pebre, remenem fins que s'integri tot i deixem 1 o 2 minuts.
Ja podem servir, i millor recent fetes, i calentes.
Quina pinta nena!!!
ResponEliminaaquesta recepta la tinc de fer...
Un petó!
Roser, als amants del picant ja ens has conquistat!! ha ha ha. Bona proposta per obrir gana!! petons
ResponEliminaUn ingrediente curioso ^.^ tomo nota de la receta! Besos
ResponEliminahttp://recetasde2.blogspot.com.es/
Eiii Roser!!
ResponEliminamolt bé aquestes escopinyes!!
a mi m'agraden molt i quan començo son un vici tal que no puc parar!
si a més tenen un toc picantó i les acompanyem d'un bon vinet blanc....la combinació pot ser irressistible!!
ptns!!
quina bona pinta!!!!!.
ResponEliminaNo m'hagués imaginat això del ketchup, molt original
Entenc que el puntet del ketchup quedi molt bo!
ResponEliminaVisca les receptes de la mare! ;)
doncs si el ketchup li ha de donar un punt curiós, agredolç que només imaginar-m'ho se'm fa la boca aigua!! els trucs de les mames els hem d'apuntar bé! petons
ResponEliminaRoser, moltes felicitats per aquest bloc ple de coses bones i fetes amb moltes ganes.
ResponEliminaLa pròxima vegada que vegi a ta mare li diré que ella faci també un bloc, que bona la recepta :-)
Petons
Estupendes escopinyes Roser!! m´apunto la recepte que per nadal sempre en faig només al vapor. Quina bona salseta. Bon Nadal guapa. Petons,
ResponElimina