Cuscús amb albergínia, xampinyons i espècies
Ingredients
2-3 persones:
200gr.
de cuscús
250
ml. d’aigua
1
albergínia
1
pot petit de xampinyons laminats
1
ceba
1
all
2
cullerades de tomàquet triturat
Espècies
Ras-al-hanout
Espècies
provençals
Sal
Oli
Tallar
l’all i la ceba petits i posar a fregir en una paella, quan estigui transparent
la ceba, tirar l’albergínia i al final els xampinyons. Quan tot estigui cuinat,
afegir el tomàquet i les espècies al gust i una mica de sal, cuinar tot junt
uns minuts.
Quan
estigui, posar el cuscús i remoure uns minuts més, sense que es cremi. Mestres
posar l’aigua a escalfar a punt d’ebullició i afegir a la paella de cuscús,
remoure per integrar, tancar el foc i tapar. Es deixa tapat uns 5-7 minuts, i
ja estarà llest per presentar.
mmmm Roser el cuscús m'agrada molt! a més és com l'arròs, que tens un compromís, doncs et dóna el pego! petons
ResponEliminaMmm que bo!! sembla marroqui autentic!!! t'ha quedat amb molt bona pinta!!ara només falta que el provi de fer jo!! petons
ResponEliminaHola Roser, que maravilla de cous-cous, me encanta los aromas de la cocina arabe, y todo lo que has puesto en este cus cous, debe saber de vicio
ResponEliminaMe la apunto
Besos guapa
Me encantan el cuscús, la berenjena y las especias que le has puesto a tu plato. Estupendo. Besos.
ResponEliminaEl cuscus como que no lo he probado...pero este tiene una pinta,,,riquisima
ResponEliminaBesos
Roser al cus-cus m'agrada molt i aquesta recepta teva la trobo bonisima.
ResponEliminaGuapa, jo la veritat és que fins fa poc no m'atrevia amb el cuscús però des que el vaig tastar, que no parem de fer-lo a casa!! I d'aquesta manera, m'encanta Roser!!!
ResponEliminaPetonets maca
Que bo!! Alguns dies dino de carmanyola i el cuscus es un plat ideal. Me'l apunto per un dia d'aquests!! Petons
ResponEliminaM'encanta el cuscus!!! Aquest me l'emporto Roser!!!
ResponEliminaUn petonas
Sònia
Buenísimo, me encantan las especias que has puesto, tiene que estae muy aromático
ResponEliminaBesos
Roser, t'ha quedat exquisit, aquest cuscús. A mi també m'agrada molt, com a la majoria, tot i que normalment tinc més tendència a fer-lo fred, tipus tabulé. M'apunto la teva proposta! Petonet
ResponEliminahummm que ricooo, me gusta mucho la mezcla de especias, que maravilla de sabor! un besito
ResponEliminaQue bo, Roser!! :D M'encanta el cous-cous, i amb albergínia combina genial!! Mai he provat, però, de comprar les espècies ras-al-hanout... i en vista del teu resultat, em sembla que ja estic tardant!! jaja
ResponEliminaUn petonàs guapa! :D
M'agrada molt el cuscus, i el ras-al-hanout, així que aquest plat seguríssim que m'agrada, me l'apunto.
ResponEliminaUna abraçada
Rojer en lo que m'agrada el cuscus la proxima m'apunto a dinar a Térmens, ja,ja.
ResponEliminamolts petons!!!
M'acabes de donar una nova idea per preparar el cuscús,, mmm...
ResponEliminano sóc massa de cuc cus, però reconec que a qui li agrada li agrada molt!!!! petonets
ResponEliminaRoser fantastico este receta del cuscus,otra divina manera de comerlo muy diferente y bien especiada.
ResponEliminapeto
El cuscús m'agrada molt i això del ras-al-hanout em té intrigada. S'haurà de tastar.
ResponEliminaBon cap de setmana.
me encanta el cuscús, muy buena receta, gracias por compartirla
ResponEliminaBonissim....et queda una mica ????, te tan bona pinta !!!
ResponEliminaPetonets.